Vtcam
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Merhabalar. Eticaret sitesi kurmayı düşünüyorum. Yalnız fatura kesmem gerekiyor sanırım ne yapmam lazım..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
PHP Developer , IT Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Türkiye'de Belirli yazılımlar vardır.. Opencart , Proticaret gibi yazılımları hiç bulaşma bence söyleyim..
2. Home office , olarak gösterirsen maliyeye kestigin faturalarıda gider gösterirsin olayın biter. Stopaj 3 ayda bir ödemen lazım. Kendi hazırladıgım yazılımı 3 yıl sonunda bitirdim. bende girmek üzereyim. Şuanda tedarik tamamlıyorum.. Hazır programınıda yapıyorum.. Fatura tahsilat yazılımı adı altında ..
Kullandıgın yazılıma göre ayarlaman lazım faturanı ama..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
PHP Developer , IT Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Hocam ben 1900 TL ödedim.. PM ile telefon gönderiyorum. ulaşırsanız detaylı görüşelim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Genel Müdür
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Şahıs şirketi kurarak başlayabilirsin ortalama 750 tl ye falan kurarsın sanırım o civarlardaydı
www.kadinsalyasam.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Genel Müdür
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Fatura kesmeden kapıda ödeme ile mal satamazsın öncelikle bunu söylüyeyim. Fatura kesmeden mal satarsın ama kredi kartı için de sadece paypal ile ödeme alabilirsin. Devlet baba yakalarsa fatura kesmediğini gönderdiğin tüm kargoların bilgisini çıkarıp sana tek tek fatura sorar cevap veremezsen her fatura için ceza keserler kazandığının çok daha fazlasını ceza olarak ödersin faturasız hiç bulaşma bence
www.kadinsalyasam.com