Türkiye'de Belirli yazılımlar vardır.. Opencart , Proticaret gibi yazılımları hiç bulaşma bence söyleyim..
2. Home office , olarak gösterirsen maliyeye kestigin faturalarıda gider gösterirsin olayın biter. Stopaj 3 ayda bir ödemen lazım. Kendi hazırladıgım yazılımı 3 yıl sonunda bitirdim. bende girmek üzereyim. Şuanda tedarik tamamlıyorum.. Hazır programınıda yapıyorum.. Fatura tahsilat yazılımı adı altında ..
Kullandıgın yazılıma göre ayarlaman lazım faturanı ama..
2. Home office , olarak gösterirsen maliyeye kestigin faturalarıda gider gösterirsin olayın biter. Stopaj 3 ayda bir ödemen lazım. Kendi hazırladıgım yazılımı 3 yıl sonunda bitirdim. bende girmek üzereyim. Şuanda tedarik tamamlıyorum.. Hazır programınıda yapıyorum.. Fatura tahsilat yazılımı adı altında ..
Kullandıgın yazılıma göre ayarlaman lazım faturanı ama..
Opencarttan uzak dur diyen arkadasim sebep nedir acaba ben yillardir opencartla ugrasiyorum bir suru musterim var hepsi memnun illa diger scriptlere binlerce lirami odemeyi tavsiye ediyorsunuz yada yillardir bizim gormedigimiz veya bilmedigimiz birseymi var bi yazilimi karalarken sebeplerini soyleyin ki bilenler cevaplasin bilmeyenler ogrensin amac nedir