Arkadaşa katılıyorum forumlar artık çoğaldı önüne gelen forum açıyor, dediklerimden alınmayınız lütfen.
Bence'de bir 'WordPress' kurarak rahatınıza bakmalısınız, bot bulmak biraz zor ama yazdırabilirsiniz de tabiki.
Sıkı ve güvenilir bir çevreniz varsa bunlarda zor olmasa gerek, akılda kalıcı derken bu arada benimde bir sitem var bana uyduğu için öyle geliyor ancak aldıktan sonra herşey değişiyor, diyorsun ki ulan adam bunlamı uğraşsın aslında severse/sevdirirsen uğraşır yayın hayatında başarılar dilerim.
Bence'de bir 'WordPress' kurarak rahatınıza bakmalısınız, bot bulmak biraz zor ama yazdırabilirsiniz de tabiki.
Sıkı ve güvenilir bir çevreniz varsa bunlarda zor olmasa gerek, akılda kalıcı derken bu arada benimde bir sitem var bana uyduğu için öyle geliyor ancak aldıktan sonra herşey değişiyor, diyorsun ki ulan adam bunlamı uğraşsın aslında severse/sevdirirsen uğraşır yayın hayatında başarılar dilerim.
Son cümleye katılıyorum. Size belki görüntü olarak parlak bir fikir gelebilir de bunu neticede Google indekslerken böyle düşünerek yapmayacak. Ha çok mu gerekli webmaster sitesi için içinde webmaster geçiyor olması? Tabii ki değil. İyi bir seo çalışmasıyla bu alan adını da yukarılara çıkartırsınız ama benim için birşey ifade etmedi doğrusu. Arkadaşların dediği gibi forum piyasası şöyle böyle oturdu TR'de. Çok orjinal bir script yazdırıp, diğer sitelerdekinden farklı bir e-ticaret altyapısı ve kullanıcı derecelendirmesi yaparsanız isme bile bakmadan gelir herkes ama şu an için rekabet içinde bu domainin şansı az.
Bol kazançlar dilerim. Kolay gelsin.