-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Herkes hit artsın diye uğraşıyor, sizin bu tutumunuz bana çok ilginç geldi açıkçası. Son günlerde forum sitelerinde pek çok kişi, aramalarda sıralamasının düştüğünü yazıyor, sizinkinin yükselmediği ne malum? Gelen aramaların Google'deki sıralamasına bakın önce.
Gelirde de artış varsa, uygun fiyatlı VPS sağlayan firmalar var, örneğin 35-40 TL'ye. Ne kadar kaliteli olduğunu bilemem ama, deneyebilirsiniz. Gelirinizin bir kısmını sitenize harcar, daha çok gelir alırsınız.
Ayrıca şöyle bir durum var: Hostunuz iyi ise, 5000 tekil hiti bile kaldırabilir. O da kullandığınız firmanın iyiliğine bağlı.
Hiti engellemek ne kadar mantıklı yok böyle bir şey. Derdiniz bu olsun :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Fiber Optik Sonlandırma
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Neden endişeleniyorsun arkadaşım. Düzenli al yedeğini, kapatırsalar kapatırlar. Ben 5k hiti geçince sitem sürekli suspended vermeye başladı, vps aldım aylardır hiçbir sorunum yok.
www.oyun59.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
arkadaşlar şimdi şöyle tabikide hitlerin gitmesini istemiyorum ama site hiç gelir sağlamıyor ki şuan wordegodan reklamım var 50gösterime adam 5tl bile vermedi
farklı reklam şirketlerine başvurdum çoğu tıklama bazlı onlardanda pek bişi gelmiyor sizin bildiğiniz gösterim başına ücret vrecek sağlam şirketler varmı %200 cpu ekledim siteme şimdilik site iyi durumda
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Fiber Optik Sonlandırma
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Gösterimden fazla kazanamazsın, siten download sitesi download buton reklamı koy ve popads reklam koy, mesela popads.net gunluk 5 doları gecerek ödeme alabilirsin.
www.oyun59.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
reklam aldım popadsden yerleştirdim bakalım ne olacak
Charizard
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Kardeşim senin aman aman bir hitin yokki zaten. Ne korkuyorsun ? gerek yok bu hitle hiç bir şey olmaz. Bu hiti web hosting bile kaldırır.Abartılacak bir durum yok hitinde yok zaten çok fazla. Takılmaya devam et.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Sorunumu Çözdüm Arkadaşlar Siteme Program Ekleyene Ücret Verilecektir birazdan para kazan kategorisine konu açacam
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
sd
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam 1 gb rampi vps veya vds alin. Aylik 15 lira civarinda.hem kendi sunucunuz olur, hem de sistem yeter mi yetmez mi diye dusunmezsin. Hit cok cok artarsa ust paketlere gecetsin