lostyazilim

kendi kendime seo nasıl yaparım?

21 Mesajlar 2.272 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

yakupqqq yakupqqq Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)
seoya verecek param yok. peki kendi kendime seo nasıl yaparım?

siteye all in one seo yu kurmak dışında siteyi iyi bi yere taşımak için, seo olarak neler yapmalıyım?

wmaraci
reklam

emirhan61 emirhan61 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek bilgisayar mühendisi
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad E** P**
  • Mesajlar 743
  • Beğeniler 70 / 140
  • Ticaret 29, (%100)
zamanında bende araştırdımda kimse dönüpte yardım etmedi varsa yardım etcekler bende yararlanıyım

• Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)

emirhan61 adlı üyeden alıntı

zamanında bende araştırdımda kimse dönüpte yardım etmedi varsa yardım etcekler bende yararlanıyım

paravan blog ve yazıdaki bazı kelimeri etiketleme diye iki yol buldum deneyeceğim. 3,5 ay ve hergün özgün yazı 3-5 google hit. ya sitemi adam edeceğim yada kapatacağım :mad:

gerçekten günlük en az 150 hit çekecek bi yöntem bulamazsam. siteyi haziranda kapatacağım.

emirhan61 emirhan61 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek bilgisayar mühendisi
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad E** P**
  • Mesajlar 743
  • Beğeniler 70 / 140
  • Ticaret 29, (%100)
güncel ve özgün yazılar hit çekiyor bende sürekli güncel ve özgün yazılar yazıyorum

wmaraci
wmaraci

AlfaOis AlfaOis www.GameOis.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Prog. / Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 843
  • Beğeniler 75 / 205
  • Ticaret 53, (%100)
Ziyaretçileriniz için yapacağınız her yararlı şey zaten SEO'ya girer, en kalıcı ve uzun vadeli çözüm için bunu kendinize sorarak işlerinizi yapabilirsiniz, siteniz sayfa içi optimizasyon ve içerik yönünden kendini tamamlarken, sosyal medyayı da aktif halde kullanın, içeriğimiz artık yeterli diyene kadar hedef kelimelerinizi belirleyin, bunları belirledikten sonra zaten sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor ve içeriklerinizi ziyaretçiler için oluşturuyorsanız hatırı sayılır hit sahibi olursunuz, hea girdiğiniz sektörde rekabet yüksektir para harcamam diyorsanız hit kazanma süreniz uzun olacaktır ama olacaktır bu da sabırlı olmayı gerektiyor.

Olsun, biraz Off page SEO için de para ayırabilirim diyorsanız, zaten ilk adımlarda yaptığınız sayfa içi optimizasyon ve belirlediğiniz hedef kelimelere alacağınız tanıtım yazıları ve diğer yöntemler ile istediğinize ulaşırsınız.

• Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)

AlfaOis adlı üyeden alıntı

Ziyaretçileriniz için yapacağınız her yararlı şey zaten SEO'ya girer, en kalıcı ve uzun vadeli çözüm için bunu kendinize sorarak işlerinizi yapabilirsiniz, siteniz sayfa içi optimizasyon ve içerik yönünden kendini tamamlarken, sosyal medyayı da aktif halde kullanın, içeriğimiz artık yeterli diyene kadar hedef kelimelerinizi belirleyin, bunları belirledikten sonra zaten sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor ve içeriklerinizi ziyaretçiler için oluşturuyorsanız hatırı sayılır hit sahibi olursunuz, hea girdiğiniz sektörde rekabet yüksektir para harcamam diyorsanız hit kazanma süreniz uzun olacaktır ama olacaktır bu da sabırlı olmayı gerektiyor.

Olsun, biraz Off page SEO için de para ayırabilirim diyorsanız, zaten ilk adımlarda yaptığınız sayfa içi optimizasyon ve belirlediğiniz hedef kelimelere alacağınız tanıtım yazıları ve diğer yöntemler ile istediğinize ulaşırsınız.

örnek vermem gerekirse "melih gökçek" ile ilgili sitemde 16 sonuç var. ama bu isimde ilk 500 bile değilim. reklamlarla hit sağlıyorum ama sanki resim sitesi gibi, millet resimlere bakıp gidiyor. popülerlik gerek.

tanıtım yazısı düşündüm. ucuzdur diye yeni akit gazetesine mesaj attım 1000tl+kdv dediler :)

ilkanbalkan ilkanbalkan Genel Yayın Yönetmeni Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek BT Eğitmeni - Webmaster
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad i** B**
  • Mesajlar 1680
  • Beğeniler 435 / 562
  • Ticaret 30, (%100)
günde 100-200 hit yetecekse bir tweet hesabı aç, sitene benzer büyük hesapları takip et, listele. onların tweetlerini favlayanları, onları takip edenleri takip et sürekli. günde 300-400 takipçi kazan kısaca. düzgün bir şekilde kullanırsan günlük 500 tık alırsın rahat.

ama daha fazlasını istiyorsan seo önemli.

AlfaOis AlfaOis www.GameOis.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Prog. / Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 843
  • Beğeniler 75 / 205
  • Ticaret 53, (%100)
Neden o şahıs için içerik üretiyorsunuz bilmiyorum fakat yeterince sarsıcı haberlere konu olan birisi hali hazırda bulunan 10 senelik haber siteleri zaten ilgili anahtar kelimesinde ilk sıralarda yer alacaktır keza wiki, kişisel ve diğer sabit sayfaları saymazsak, gidip o isimde hit kazanmaya çalışmak mantıksız, güncel olmayan ne bilgisi için girilecek ki o siteye ?

Şahıs hakkında ilgili bilgiler her yerde mevcuttur, ha dersiniz ki örnekle o ilgili kişi hakkında bir caps sayfası olur twitter, facebook beğeni ve kitle kasılır, sonra site açılıp dönüşüm alınabilir ama siz gidip 40 bin aranması olan boş bir anahtar kelimesinde büyük haber siteleri için yarışa girmek istiyorsanız ayrı bir tartışma konusu.

SertacYANIK SertacYANIK Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Nothing
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 714
  • Beğeniler 21 / 157
  • Ticaret 2, (%100)
Sosyal medya ile bunu başarmanız kolay olacaktır.

Google'da arama yapın ve bulamadığınız şeyleri araştırıp sitenizde yazarak Google'da ilk sıralara ulaşabilirsiniz.

En önemlisi de zaman.

RadiKaL RadiKaL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Çiftçi
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 281 / 398
  • Ticaret 8, (%100)
Günde 5 yazı yazmak yerine 1 tane çok sağlam doyurucu bir içerik girersen birileri zaten senin seonu yapar. Sosyal medya hesapları açıp sitene yerleştirmen de gerekli tabi. Tabi üstadlar daha iyi bilir.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al