Merhabalar,

Genelde adsense alanların başarı hikayelerini buraya yazdıklarını görüyorum:) Bu aldğım 2. adsense hesabım ve uğraşsız nasıl alındığından bahsetmek istedim. Dün gece başvurdum sabah onay geldi.






Başlıktada belirttiğim gibi site 1 haftalık, site hiti sıfır.

Alan adı: castrovalleybikeshop(nokta)com (reklamlara tıklama olmasın diye şimdilik kaldırıyorum.)


Yaptıklarımı şu şekilde anlatayım (bu işlemleri adsense için yapmamıştım affliate için yaptım fakat adsense de köşede dursun diye başvurdum);

Pagerank 4 drop bir domain. Domaini 2 hafta önce reglemiştim ve 1 hafta öncede wordpress+ woocomerce kurup amazon affiliate site kurdum. Sitedeki ürün açıklamalarının hepsi spinn yazırlardır, hiçbirisi özgün değildir. Siteye benden başka kimse girmedi bugüne kadar sayaçtan bakıyorum google botları falan finkliyor arada bir. Hit sıfır yani anlayacağınız.

Site dili ingilizce ve Google chrome'dan ctrl+shift+n ile gizli pencere açtım (cookieler sıfır oluyor) ve adsense girdim yeni üyeliğe bastım. Yeni gmail hesabını seçtim ve ingilizce bir isim ile hesap açtım. (ödeme bilgileri ekranına gelince tekrar isim sordu ve gerçek adımı verdim fakat adresimi californiada bir bisikletci dükkanının adresini girdim, googledan buldum adresi).

Aylarca sitelerine özgün ve kaliteli içerik girip halen adsense onay alamayanlar için paylaştım umarım sizlerde benzer bir yöntem ile alırsınız.

Sorusu olan varsa buradan yardımcı olabilirim.