lostyazilim
tr.link

Yeni bir blog açmak istiyorum.Ama...

8 Mesajlar 1.342 Okunma
acebozum
tr.link

genchakan genchakan Her Şeyi Blogluyorum Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 936
  • Beğeniler 186 / 133
  • Ticaret 0, (%0)
Domaini niche kelimeler içeren yeni bir blog açmak istiyorum.tani şimdilik blogspot uzantısı kullanacağım.Tutarsa domain çok zor olmaz sanırım.Konu olarak da eğitim ilgi alanım ancak güncel konular içeren ve sürekli hit alacak bir niche olursa ona da yazabilirim.

herseyiblogluyorum.blogspot.com
elektronikssl
webimgo

Alpha Alpha - Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek P-A
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad i** T**
  • Mesajlar 143
  • Beğeniler 2 / 17
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba,
Öncelikle başarılar dilerim, tabiki blogspot google tarafından torpilli şansını denemelisin blogspot 'WordPress' kadar başarılı olmasa da google tarafından blogger daha avantajlı hale geliyor şansını dene baktın bu işi çakıyorsun kap bir alan adı oh mis senden daha iyisi yoktur, bize daha fazlası düşmez sadece fikrim'i sundum başarılar dilerim şimdiden ha bide bazı arkadaşlarımız var açıp yapamayan hiç canın sıkılmasın herkes bir usta olarak gelmiyor dünyaya hepimiz zamanla öğrendik yaptık sonuçta ve illaki birisi çıkar bu şekilde...

İyi Forumlar..

Durumum olmadığı için site açamıyorum yardımcı olabilecek varsa lütfen ö.m

Aykuru Aykuru WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek İnsan Kaynakları
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 17 / 31
  • Ticaret 15, (%100)

Alpha adlı üyeden alıntı

Merhaba,
Öncelikle başarılar dilerim, tabiki blogspot google tarafından torpilli şansını denemelisin blogspot 'WordPress' kadar başarılı olmasa da google tarafından blogger daha avantajlı hale geliyor şansını dene baktın bu işi çakıyorsun kap bir alan adı oh mis senden daha iyisi yoktur, bize daha fazlası düşmez sadece fikrim'i sundum başarılar dilerim şimdiden ha bide bazı arkadaşlarımız var açıp yapamayan hiç canın sıkılmasın herkes bir usta olarak gelmiyor dünyaya hepimiz zamanla öğrendik yaptık sonuçta ve illaki birisi çıkar bu şekilde...

İyi Forumlar..

Katılıyorum arkadaş çok güzel yardımcı ve moral olmuş. Hayırlı olsun tek önemli nokta özgün ve orijinal olun alıntı ve ya değiştiren aktarımcı olmayın.

Alpha Alpha - Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek P-A
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad i** T**
  • Mesajlar 143
  • Beğeniler 2 / 17
  • Ticaret 0, (%0)

Aykuru adlı üyeden alıntı

Katılıyorum arkadaş çok güzel yardımcı ve moral olmuş. Hayırlı olsun tek önemli nokta özgün ve orijinal olun alıntı ve ya değiştiren aktarımcı olmayın.

Değerli yorumun için teeşekkürler.
Aykuru

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

EmreGuven EmreGuven emree.net Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1521
  • Beğeniler 470 / 433
  • Ticaret 35, (%100)
Bana sorardan bi domain satin al direk domain ile işe koyul. blogspot.com uzantisini kimse ciddiyr almiyor. Hem reklam açısından sıkıntılı ve akılda zor kaliyor.

Alpha Alpha - Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek P-A
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad i** T**
  • Mesajlar 143
  • Beğeniler 2 / 17
  • Ticaret 0, (%0)

trankoff adlı üyeden alıntı

Bana sorardan bi domain satin al direk domain ile işe koyul. blogspot.com uzantisini kimse ciddiyr almiyor. Hem reklam açısından sıkıntılı ve akılda zor kaliyor.

Bu mantık zararlıdır dostum. Benim sevdiğim bir blog sitesi var her gün kontrol ediyorum ama aa.blogspot.com diye vazgeçecek değilim ki diyelim ki admin panelde sorun yaşadı ne yapacak pişman olacak içi içini yiyecek herkesin başından bunlar geçmiştir illaki. Neyse uzun lafın kısası önemli olan işi bilmek isterse haber.com olsun bi halt yapamadıktan sonra alan adının yeri yok.

EmreGuven EmreGuven emree.net Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1521
  • Beğeniler 470 / 433
  • Ticaret 35, (%100)

Alpha adlı üyeden alıntı

Bu mantık zararlıdır dostum. Benim sevdiğim bir blog sitesi var her gün kontrol ediyorum ama aa.blogspot.com diye vazgeçecek değilim ki diyelim ki admin panelde sorun yaşadı ne yapacak pişman olacak içi içini yiyecek herkesin başından bunlar geçmiştir illaki. Neyse uzun lafın kısası önemli olan işi bilmek isterse haber.com olsun bi halt yapamadıktan sonra alan adının yeri yok.

Mantikla bi alakasi yok ben yaklasik 6 senedir blogger kullaniyorum. Film sitem vardi bi tane 2 sene araliksiz film ekledim online sayisi 10-15di hep daha sonra ozel alan adi kullaninca online sayisi 40-50ye cikti. He istiyosaniz tabiki blogspot.com uzantili kullanin benim demek istedigim ozel alan adının daha avantajli olduğu..

Alpha Alpha - Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek P-A
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad i** T**
  • Mesajlar 143
  • Beğeniler 2 / 17
  • Ticaret 0, (%0)
Alakası yok başarının yeri ve zamanı olmaz.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al