-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Domaini niche kelimeler içeren yeni bir blog açmak istiyorum.tani şimdilik blogspot uzantısı kullanacağım.Tutarsa domain çok zor olmaz sanırım.Konu olarak da eğitim ilgi alanım ancak güncel konular içeren ve sürekli hit alacak bir niche olursa ona da yazabilirim.
herseyiblogluyorum.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
P-A
-
-
Ad Soyad
i** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Öncelikle başarılar dilerim, tabiki blogspot google tarafından torpilli şansını denemelisin blogspot 'WordPress' kadar başarılı olmasa da google tarafından blogger daha avantajlı hale geliyor şansını dene baktın bu işi çakıyorsun kap bir alan adı oh mis senden daha iyisi yoktur, bize daha fazlası düşmez sadece fikrim'i sundum başarılar dilerim şimdiden ha bide bazı arkadaşlarımız var açıp yapamayan hiç canın sıkılmasın herkes bir usta olarak gelmiyor dünyaya hepimiz zamanla öğrendik yaptık sonuçta ve illaki birisi çıkar bu şekilde...
İyi Forumlar..
Durumum olmadığı için site açamıyorum yardımcı olabilecek varsa lütfen ö.m
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
P-A
-
-
Ad Soyad
i** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aykuru adlı üyeden alıntı
Katılıyorum arkadaş çok güzel yardımcı ve moral olmuş. Hayırlı olsun tek önemli nokta özgün ve orijinal olun alıntı ve ya değiştiren aktarımcı olmayın.
Değerli yorumun için teeşekkürler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Bana sorardan bi domain satin al direk domain ile işe koyul. blogspot.com uzantisini kimse ciddiyr almiyor. Hem reklam açısından sıkıntılı ve akılda zor kaliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
P-A
-
-
Ad Soyad
i** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
trankoff adlı üyeden alıntı
Bana sorardan bi domain satin al direk domain ile işe koyul. blogspot.com uzantisini kimse ciddiyr almiyor. Hem reklam açısından sıkıntılı ve akılda zor kaliyor.
Bu mantık zararlıdır dostum. Benim sevdiğim bir blog sitesi var her gün kontrol ediyorum ama aa.blogspot.com diye vazgeçecek değilim ki diyelim ki admin panelde sorun yaşadı ne yapacak pişman olacak içi içini yiyecek herkesin başından bunlar geçmiştir illaki. Neyse uzun lafın kısası önemli olan işi bilmek isterse haber.com olsun bi halt yapamadıktan sonra alan adının yeri yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
P-A
-
-
Ad Soyad
i** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Alakası yok başarının yeri ve zamanı olmaz.