NeTKulis adlı üyeden alıntı

2 Tane yazar tarafından günlük 10 15 özgün makale giriliyor siteme gtmetrix seo analiz google page speed puanlamaları %90 ve üzeri hiç bir şekilde hacklink çalışması yapılmamasına rağmen her gün link kontrolü ve istenmeyen linklerin engellenmesine rağmen sitem googlenin istediği çalışmaya rağmen 2 yıldır 2 sayfa ile 3 sayfada gidip geliyor geçenlerde bir site kurdum tam tersi çalışma yaptım site 1 ayda 1 sayfa 3 sıraya geldi şaşırdım kaldım :)

Bende Tam Olarak Bundan Bahsediyorum işte.. Yani özgün makale , Kaliteli görseller , Kullanıcı için rahat arayüz özelliklerini Sitemize Uygulamış olsak dahi Google efendi Bu sıralar bunlara dikkat etmez gibi bir tavır aldı..
Bunların Aksine Allak Bullak , Öylesine Kurduğumuz siteler ise , Anahtar kelimelerde iyi yerlere geliyor.
Sana Katılıyorum arkadaşım.

Ek Olarak:

Berk KAVAK adlı üyeden alıntı

Unutmayın, google coğrafi konuma göre arama yapıyor arkadaşlar :)

Google Coğrafi Konuma göre Arama ve Tarama Yapıyor , Mobil Uyumlu Siteleri daha Üstün Konumda tutuyor diyorlar , Lakin Şu An dalgalanma nedeni ile zannettiğimiz bir sebepten dolayı , Saçma sapan siteleri daha kaliteliymiş gibi Anahtar kelimelerde çıkatıyor.