-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Merhabalar bir oyun sitem var.Oyun sitesinde ağırlıklı olarak flash oyun paylaşıyorum fakat bazen de multiplayer oyunları paylaşıyorum.Bu oyunlar da ekranı tamamen kapladığından çerçeveye uymuyor ve sitemde sadece küçük bir bölümü gözüküyor.Ancak tam ekran yapma seçeneği var sitemde.Bu seçeneğe tıkladığımda oyun tam gözüküyor.
Ben bunu otomatik olarak yapabilir miyim?Yani o oyuna tıklandığında direk tam ekran olarak açılsın?
Elit
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhendiz
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biraz ilkel olacak ama :D
url ye .swf linkini koy, tıklayan direk tam ekrana bağlansın :)
(ben bile bahsttiğimi tavsiye etmiyorum ama ne yapam elimden bu kadarı gelio)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
formda cok yazdım bu div veya başka bi elamana ayrı bi pix selde iş yapdıracakcan @mediascrren comutunu bilmen lazım örnek verıyım mesela cerceve demissin div olarak tahmin ediyorum onu belli bi boyuta geldiginde ful ekran yapdırırsın div class acarsın clasıda meia komutunun içine gömersin ayrı ayrı hangi pixsellere istiyosan olur
senin cervevenın boyu örnek 200px se aşşada 1366px de bu da respensive ye grer ama mantık aynı sanırsam cerceven otamatik istedigin boyuta getire bilirsin buda olmassa senin yolun javascprintten gecıyor (: odaha karışık heheheh
@media screen and (min-width:1366px){
}
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
modal popupda acdır yada tek sayfada siyah bi sayfa yap tıklandıgında siyah sayfanı ortasında acılsın oyun div arka planınıda sıyah yap arada boşluk olmaz aklıma gelmıyo başka denemen lazım full popupda acdır oyunu en azından bi linkini koyda görelım neresidir ne degildir kafadan sayıyorum (:
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-