runnerrunner adlı üyeden alıntı
Yıl oldu 2015 lütfen PR'yi önemsemeyin artık :rolleyes:Yenilikçi siteler ve yeni konsept yaratırsanız hiç bir güncelleme size dokunmaz ve kazanırsınız.
Sitenize gelen kullanıcıları "sitemde daha fazla ne kadar tutabilirim", bu ziyaretçilerin bana tekrar geri dönüş yapmasını nasıl sağlayabilirim? gibi elzem olan konuları yönelmenizde fayda var.
Arkadaşım yazdığım makaleler Cinsellik, Sağlık, Aşk, Cinsel sorunlar, gibi halkın okumayı sevdiği yazılar ziyaret süresi ve hit oranı yüksek olmasına rağmen Google nin bütün kurallarına uyuyorum hiç bir şekilde flaş kullanmıyorum resimden çok %100 özgün makaleler yazıyorum 2 yıl 5 aydır site aynı yerde 2 sayfa 3 sayfa arasında git gel yapıyor.
Google nin isteklerinin tam tersine bir site kurdum o site şuan ilk sayfa 4 sırada domain 1 aylık henüz içerikler kopya alıntı analiz puanları berbat ötesi
PR olayı bitti Google ona bakmıyor şuna bakmıyor buna bakmıyor kendi dediğini istediğini yapıyoruz oda buna bakmıyor allah aşkına bu arama motoru ne bakıyor :)