-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler. Konu kilitlenenilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Öncelikle domain jenerik değil, o yüzden direkt olarak yüksek bir maddi değer beklentisi içine girmeyin derim.
Lakin bir yemek tarifi sitesi için uygun bir domain.
Elbette domain ne kadar iyi olursa olsun, onu değerli yapan içeriği ve kendisine yapılan yatırımdır.
Hepiburada, gittigidiyor gibi siteler şu an var olmasaydı ve siz bu konuda bu isimlerden biri için yorum isteseydiniz yine mırın kırın edenler olacaktı. Fakat bu domainlerin şimdiki durumu ortadadır.
Onun dışında şöyle bir örnek verebilirim.
Google'da "yemek tarifi" kelimesinde yemektarifi.com sitesi 9. sıradayken
hiç alakasız tenceretv.com 4. sıradadır.
Ben burada tenceretv domaini 1 TL'den açık arttırmada desem, bir kişi çıkıp 2 TL veriyorum demez.
2 kişi bu mesajı beğendi.
natuka
Domainlere fısıldayanadam
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
kelimelerbenim adlı üyeden alıntı
Öncelikle domain jenerik değil, o yüzden direkt olarak yüksek bir maddi değer beklentisi içine girmeyin derim.
Lakin bir yemek tarifi sitesi için uygun bir domain.
Elbette domain ne kadar iyi olursa olsun, onu değerli yapan içeriği ve kendisine yapılan yatırımdır.
Hepiburada, gittigidiyor gibi siteler şu an var olmasaydı ve siz bu konuda bu isimlerden biri için yorum isteseydiniz yine mırın kırın edenler olacaktı. Fakat bu domainlerin şimdiki durumu ortadadır.
Onun dışında şöyle bir örnek verebilirim.
Google'da "yemek tarifi" kelimesinde yemektarifi.com sitesi 9. sıradayken
hiç alakasız tenceretv.com 4. sıradadır.
Ben burada tenceretv domaini 1 TL'den açık arttırmada desem, bir kişi çıkıp 2 TL veriyorum demez.
Gayet mantıklı acıklama.
Haberevi.com,net,org
BiletBudur.com
Kipirdak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Domain alırken aşırı keyword bir domain değilse satıp para kazanma mantığıyla almayın, elinizde patlar verdiğiniz reg parasına da yazık olur.
Eğer işletmek için alıyorsanız, domainin isminden çok içeriğin kalitesi önemlidir. İnsanlar sitelere nadir olarak isimlerinden dolayı girerler, bilmediği bir konu varsa google da aratıp ilk çıkan 3 5 siteden birisine girerler. Bu yüzden atıyorum qweqwe.com domainle yemek tarifi kelimesinde ilk sıraya bile çıkabilirsin. Bu senin bütcene ve sitenin kalitesine bağlı.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-