TechnicMan adlı üyeden alıntı

Bunu öğrendiğim iyi oldu. Teşekkür ederim Erhan abi. Güzel bir PSD çalışmalara başlayacağım vakit olursa.


İnşallah :)

fox adlı üyeden alıntı

Başarılar Erhan Türk girişimlerini görmek mutlu ediyor insanı yakın zamanda aranıza katılmak dilğiyle. İyi çalışmalar dilerim.


Yeni başladık çok kısa sürede çıkış yakaladık herşey aslında nasip diyorum bu işte iddialı ve güzel işler yapmak için tüm ekip olarak hevesliyiz inşallah güzel işler çıkartacağımıza inanıyorum.

mertaluc adlı üyeden alıntı

ama ben olsam böyle bir şey yapmazdım hem sizin satışınızı azaltacak hem herkes satacağı için ortada çok satıcı olacağı için **************lıklar artacak bir birilerinin satışını azaltacak öyle değilmi


Mert şunu unutmamak gerekir bu iş modelimiz bize başvuran her temayıda kabul edeceğimiz anlamına gelmez sistemimizin bazı kriterleri olacaktır tasarım, yazılım ve işlevsellik konusunda başvuran tüm temaları her boyutta inceleyeceğiz kabul edilip edilmemesi ikinci süreçte başlayacak. Ayrıca satıcı biz olacağız **************lık aksine daha aza inecektir yani sizler için riskî biz üsteniyoruz. Anlaştığımız kişilerden komisyon usülü tema yayın haklarını tamamen satın alacağız bunu böyle değerlendirebilirsiniz.