lostyazilim
tr.link

Fenerbahçe Takım Otobüsüne Silahlı Saldırı !!!

15 Mesajlar 3.225 Okunma
acebozum
tr.link

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Ne kadar sevmezsen sevme. İnsanların canına kastedecek kadar hayvanlaşmanın anlamı nedir? O futbolcuların da anası, babası var arkadaş. Onlara da yazık değil mi?

Not: Bu olayın örgütlenmiş bir olay olduğu, olayın Trabzonspor'a yıkılmak istendiği de büyük bir ihtimal olarak duruyor.

wmaraci
reklam

Referee Referee Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 504
  • Beğeniler 20 / 127
  • Ticaret 44, (%98)

reklamkap adlı üyeden alıntı

Son dakika haberinde bile sizden daha doğru bilgileri yayınladığımız için mutluyuz. Daha iyi araştırma yapmanız dileğiyle, hoşçakalın.

Benim yaptığım bir araştırma değildi. Yalnızca Trabzon Valisi ve Emniyet Müdürü'nün yaptığı açıklamaları ekledim. Farkındaysanız bir ithamda bulunmadım. Hayati tehlikesi olduğunu söylediğiniz insanın fotoğraftaki görüntüsünü paylaştım.

Diğer bir üyenin de belirttiği gibi "hit peşinde koşmak" tam olarak sizin yaptığınız paylaşımdır.

Ayrıca saldırının her ne ile yapıldığının çok bir önemi yoktur. İlk mesajımda da belirttiğim gibi kesinlikle bu saldırının haklı bir yanı yoktur. Kaybeden ve zarar gören Türk sporunun yanında insanlıktır. Bu saldırının insanlığa sığan hiç bir yanı yoktur. Benim mesajımı kendi konunuza ek detay olarak görebilirsiniz.

Örnek olarak şöyle düşünün: Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU, "Dış borç kapandı" dedi şeklinde bir haber yapıp, ertesi gün ise Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal KILIÇTAROĞLU "Dış borç artıyor" şeklinde haber yapabilirsiniz. Habercilikte tam olarak budur. Ama siz maalesef bu haberi tek taraflı değerlendirmişsiniz. Eklemelerimi o sebeple yaptım.

Temenniniz için de teşekkür ederim. İyi forumlar.

TeamScriptim TeamScriptim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 90 / 202
  • Ticaret 11, (%100)
Bu olay sonucu Fenerbahçe'nin önümüzdeki 2 maçı birden ileri bir tarihe ertelenmiştir. Ama aynı hassasiyet Beşiktaş için gösterilmemiştir.

Mustafa Kemal ATATÜRK!

Ozturkkontraplak Ozturkkontraplak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek ahşap ürünleri
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** H**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Fenerbahçe ye yapılan saldırıda bulunan tüfek le 70 80 metre mesafeden 110 km hızla giden otobüse atış yapmak ve 2 si ön cama digeri yan cama atmak teknik olarak tufegin yapısından dolayı mumkün degildir ve hareket halindeki otobüsün ön camına yandan önleme atış pozisyonunu alarak atış yapmak şartı ile atış yapmak normal bir varandaş icin karanlık loş ışıkda mümkün degildir bu tamamen profesyonel bir provakasyon olup ülkeyi kaosa sürüklemek ve bizi birbirimize düşurmek için hazırlanmiş kahpece kahpelerin oyunudur bir Fenerbahçeli olarak Trabzonsporu sevmesemde olay Trabzon halkına ve Trabzonspor a yıkılmaya çalışılmış ve şükür ki başaramamışlardır Fenerbahcemize tekrardan geçmis olsun.

https://www.ozturkkontrplak.com/
wmaraci
wmaraci

meclisiala meclisiala Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Blog
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 759
  • Beğeniler 649 / 185
  • Ticaret 65, (%100)
Çok ciddi bi olay atlatılmış. Camiaya geçmiş olsun.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al