reklamkap adlı üyeden alıntı

Son dakika haberinde bile sizden daha doğru bilgileri yayınladığımız için mutluyuz. Daha iyi araştırma yapmanız dileğiyle, hoşçakalın.

Benim yaptığım bir araştırma değildi. Yalnızca Trabzon Valisi ve Emniyet Müdürü'nün yaptığı açıklamaları ekledim. Farkındaysanız bir ithamda bulunmadım. Hayati tehlikesi olduğunu söylediğiniz insanın fotoğraftaki görüntüsünü paylaştım.

Diğer bir üyenin de belirttiği gibi "hit peşinde koşmak" tam olarak sizin yaptığınız paylaşımdır.

Ayrıca saldırının her ne ile yapıldığının çok bir önemi yoktur. İlk mesajımda da belirttiğim gibi kesinlikle bu saldırının haklı bir yanı yoktur. Kaybeden ve zarar gören Türk sporunun yanında insanlıktır. Bu saldırının insanlığa sığan hiç bir yanı yoktur. Benim mesajımı kendi konunuza ek detay olarak görebilirsiniz.

Örnek olarak şöyle düşünün: Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU, "Dış borç kapandı" dedi şeklinde bir haber yapıp, ertesi gün ise Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal KILIÇTAROĞLU "Dış borç artıyor" şeklinde haber yapabilirsiniz. Habercilikte tam olarak budur. Ama siz maalesef bu haberi tek taraflı değerlendirmişsiniz. Eklemelerimi o sebeple yaptım.

Temenniniz için de teşekkür ederim. İyi forumlar.