candanblog adlı üyeden alıntı

Geri bildirimler için teşekkürler arkadaşlar, şimdi incelemeye başlıyorum, kendi blogumla da karşılaştırıp gerekenleri yapar, bi bilgilendirme mesajı yazarım.

Ek Olarak: androidsistem.net -- Son 1 hafta içinde 4 yorum, yeterli, grubun en başından beri var olduğun ve hiç uyarı almadığın için teşekkürler.

sanalplanet.com -- Ayın 24'ünde mazeret bildirip internetinizde sorun olduğunu belirtmişsiniz. Lakin, 24ünden önceki bir haftalık dönemde sadece 2 yorum atmışsınız, ve 13.12.2011 tarihinde verilen bir uyarınız da mevcut. [COLOR=red]Bu sebeple gruptan çıkarıldınız.[/COLOR]

sekvebuz.com -- 24 ve 25 aralık için mazeret belirtmişsiniz, 24ünden önceki bir haftalık zaman diliminde 3 yorum atmışsınız, lütfen daha dikkatli olun.

yazburaya.com -- Son 1 haftalık dönemde bana 5 yorum atmışsınız, ama bazı blog sahiplerinden son 1 hafta içinde sadece iki yorum attığınıza dair geri bildirimler var. Lütfen listenin tamamına yorum atmadan bırakmayın bu işi.

aktifblogum.com -- Son 1 haftalık dönemde 2 yorum atmışsınız, zaten bir uyarı 13.12.2011 günü verilmiş. [COLOR=Red]Bu sebeple gruptan çıkarıldınız.[/COLOR]

sanalzade.com -- Son 1 haftalık dönemde 5 yorum atmışsınız, teşekkürler :)

tugbacanturk.com -- son 1 haftada benim bloguma 5 yorum atmışsınız, ama diğer blog sahiplerinden olumsuz geri bildirimler var. Lütfen, daha dikkatli..

bilgisepetim.com -- Son 1 hafta, 7 yorum, süper performans! Teşekkürler :)

maziliguney.com -- son 1 hafta, 5 yorum, bu işi de ciddiyetle takip ediyorsunuz. Teşekkürler :)

supheli.net -- Son 1 hafta, 6 yorum, teşekkürler :)

ozgurden.com -- Gruba zaten bir kaç gün önce dahil oldunuz, aktiviteniz bi dahaki haftalık değerlendirmede incelenecek :)

Ek Olarak: Gruptan çıkarılanlar sebebiyle iki kişilik kontenjan boşalmıştır, gruba dahil olmak isteyenler başvurabilirler.

Mesajları takip etmiyorum o yüzden burada da şuna attım buna attım diye belirtmiyorum. Şimdi tesadüf eseri konuya tıklayınca son sayfa açıldı, öyle gördüm. Ancak tüm blogları aynı anda tüm sekmelerde açıp sırayla okuyup yorumluyorum. Hata verdiyse ya da ulaşamadıysam belirtmedim. Yani sana 5 varsa seninle aynı süreden beri olanlarda da eğer bir hata vermediyse onlarda da vardır. Hangi blog hatırlamıyorum, yorum yaptığımda hata veriyordu, bir diğerinde sayfa görüntülenmiyordu falan filan.