Merhabalar ;

Konu O Kadar Karışmışki herkesin birbirine bir üstünlük çabası göstermeye kadar gelmiş.arkadaşlar burda herkes kendince seo yapabilir boyuttadır diye zannediyorum.Herkesin kendine göre (!) başarısı vardır ve söylenenler herkesin kendi çalışmasını yansıtır.
Afedersiniz ama 2013 yılında 1 ayda benzersiz içerik değil kopya içerik girerek hatta yeri geldi bot ile haber çektirerek 3 pagerank alıp , kendi klasmanına göre en iddaalı kelimede ilk sıraya oturan sitelerde gordum..
Seo konusu birçok algoritmanın birbirini destekleyerek , olmazsa olmazlarını hissettirerek oluşturulan bir çalışmadır.
Bazıları yaşlı bir domainle başlamayı tercih eder kısa sürede yükselmek için , bazılarıysa ( Benim gibiler ) yeni bir domainle başlarlar..
Herkesin oyun stili ve kurgusu farklıdır.herkes kendine göre başarılıdır..siz siteyi 2. sıraya çıkartırsınız ama gelir bir seo uzmanı daha sizin sıranızı elinizden alır..

Seo konusundaki uzmanlık : kalıcılıkla kanıtlanmalıdır. buda olamayacağına göre kimse uzman değildir.herkes kendi çapında uzmandır.

Bu arada Siz ücretli mi ders almak istiyorsunuz ?