Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Alexa'nın her 2 domaini aynı siteye ait olarak görmesi, böyle bir duruma sebep olmuş. Sorun ve çözümüne ait açıklama şurada yer alıyor:
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Blog
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Hocam sorun ile alakalı bir ilerleme kaydedildi mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Psycho adlı üyeden alıntı
Alexa'nın her 2 domaini aynı siteye ait olarak görmesi, böyle bir duruma sebep olmuş. Sorun ve çözümüne ait açıklama şurada yer alıyor:
teşekkürler bilgilendirme için bahsedien herseyı denedim ancak su sekılde bir hata verdi
İngilizcesi: Your home page is redirecting (code 302) to an URL on another domain.
Please either remove this redirect or claim the site that is being redirected to instead.
Google Translate çeviri: Sizin ana sayfa başka bir etki alanındaki bir URL'ye (kod 302) yönlendiriliyor.
Bu yönlendirme kaldırmak veya yerine yönlendirilir ediliyor siteyi iddia Lütfen ya.
evet google berbat çevirmiş :D ama genede bir fikir edindim sanırım bir yönlendirme var ama bunu kodlarda nasıl bulacağım fikrim yok
Ek Olarak:
arkadasın ustte bahsettıgın linkteki işlemleri yaptım bakalım hocam şuan bir gelişme yok
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
cwt adlı üyeden alıntı
Hi,
Thank you for bringing this to our attention. I have requested that the sites be separated. The change should go live within 2 days.
Note: This FAQ explains why the sites were combined:
https://support.alexa.com/hc/en-us/articles/200375844
Cheers,
Nik
Alexa Customer Support
konuya dikkatimizi çektiğiniz için teşekkür ederiz...
sitelerin ayrıştırılması için talepte bulundum
düzelmesi 2 günü bulabilir..
Yardımlarınız için teşekkürler beklemedeyim gelişme olursa buradan bildireceğim
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Daha önce site yönlendirme yapılmış. Yönlendirme nedeniyle yönlendirilen domainin bilgilerini almış. Daha önce bir sitemde bu sorunu yaşadım. Alexa toolbar kurarak 1 ay sitenize günlük ziyaret sağlayın, kısa süre içerisinde alexa botları güncelleme yaparak 301 yönlendirmenin kalktığını görerek yeni alexa değerini verecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
semantik adlı üyeden alıntı
Daha önce site yönlendirme yapılmış. Yönlendirme nedeniyle yönlendirilen domainin bilgilerini almış. Daha önce bir sitemde bu sorunu yaşadım. Alexa toolbar kurarak 1 ay sitenize günlük ziyaret sağlayın, kısa süre içerisinde alexa botları güncelleme yaparak 301 yönlendirmenin kalktığını görerek yeni alexa değerini verecektir.
Bilgilendirme için teşekkürler ancak şöyle de bir durum var site değerlerim normal ve benim sitenin bilgileri yer alıyor her anlamda kelime analizinden alexa'nın düşüşüne kadar herşey olağan seyrediyor ancak link olarak gösterilen site farklı bir site işinde anlamadım noktası bu zaten ama bakalım bahsedilen işlemler sonucunda bir gelişme olacak mı bakacağız
Ek Olarak: Arkadaşlar yukarıda arkadaşında belirttiği gibi
https://support.alexa.com/hc/en-us/articles/200375844 bu adresdeki işlemleri yaptıktan sonra sitenin alexa üzerindeki durumu düzeldi yardımcı olan herkese teşekkürler