lostyazilim
tr.link

Web Sitem Hacklendi. Yardım Lütfenn..

17 Mesajlar 2.864 Okunma
acebozum
tr.link

ilker20601 ilker20601 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad i** Ç**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar Web Sitem Heklendi Siteme 3 Adet Dosya Eklemişler Ben bunları Görünce alel acele 2 sini sildim sonuncusunu silerken aklıma geldi Ve Onun içeriğini en azından aldım. Sitemi heckleyen Japonlar. Nasıl oluyorda Siteme Dosya eklemeyi başarmışlar.?? Sitem aspx ve Admin paneli v.s birşey yokdur ben direk kodlara Müdahele ettiğimden dolayı.

Yardımlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar....!!!!

Online veya evde özel ders ,ücretsiz konu anlatim videolari http://dersup.com da.
wmaraci
reklam

Alpha Alpha - Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek P-A
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad i** T**
  • Mesajlar 143
  • Beğeniler 2 / 17
  • Ticaret 0, (%0)
Site vermessen nasıl bilelim dostum.

Durumum olmadığı için site açamıyorum yardımcı olabilecek varsa lütfen ö.m

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)
Hosttaki bir sitedeki açıktan rahatça diğer sitelere de sızabiliyorlar.

• Üyelik 14.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad i** Ç**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Pm den Sitemin Adrsini Yolluyorum. Çünkü Google bu sayfayı indexliyor ve insanlar bu sayfaya Erişerek sitemin Kullanıcıların algısında Kötü Bir yere sahip olabileceğinden Özel Mesajla Yollama Gereği duydum. Anlayışınız için Teşekkur ederim

Ek Olarak:

mühendis adlı üyeden alıntı

Hosttaki bir sitedeki açıktan rahatça diğer sitelere de sızabiliyorlar.

Host Firmama bildirdim (NATRO) Bana Şifrelerini Değiştir Demekten başka hiç bir Yardımı Olmadı. Ve herhangi bir şey soylemedi host ile Alakalı... Öyle Bir şey olsa Söylerlerdi Heralde Ama Bilemiyorum...

Online veya evde özel ders ,ücretsiz konu anlatim videolari http://dersup.com da.
wmaraci
wmaraci

aziziyeli aziziyeli Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 60 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 34
  • Beğeniler 4 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Natroda bu olay benimde başıma geldi. İlk etap şifreleri değiştirdim. Sonrasında ise hostda bulunan özellikle top.asp diye bir dosyayı sildim. bir kaç rakamla başlayan html uzantılı dosyalarda var. onları da sildim. Birde asp uzantılı dosyaların içerisine kodlar girilmiş. Onları da sildim. Elinizi çabuk tutun derim. Google anında zararlı içerik diyor. bunun için bir iki gün içinde Manuel spam ı bir kontrol edin.

• Üyelik 14.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad i** Ç**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

aziziyeli adlı üyeden alıntı

Natroda bu olay benimde başıma geldi. İlk etap şifreleri değiştirdim. Sonrasında ise hostda bulunan özellikle top.asp diye bir dosyayı sildim. bir kaç rakamla başlayan html uzantılı dosyalarda var. onları da sildim. Birde asp uzantılı dosyaların içerisine kodlar girilmiş. Onları da sildim. Elinizi çabuk tutun derim. Google anında zararlı içerik diyor.

Ek Olarak:

Sorun natro serverdan mı acaba yoksa yaa işgillendim yaa Kurt düştü bi kere. Sitemde Hizmet Paketi Satışı Yapacaktım Yakın bi Vakitte. ama İçime bir kurt düştü. Ne Yepacağım bilemiyorum.. Sitemde eger bi Acık var ise Bu benim sitemi hacleyenler AlışverişSırasında Banka Bilgilerini Ele Geçirebilirler mi? Burdan bi Zarara Ugrarmıyım.Bankalar Bu Şekilde Siteler için Güvenlik Onlemini Site Yapıcılara mı Bırakıyor. Sonuçta bu Tür bir olay her sitenin başına gelebilir?

MaMiFilm MaMiFilm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 55 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Sitenizin dosyalarında son 2 3 gün içerisinde yapılan son değişiklikleri filezilla vs gibi ftp programları üzerinden kontrol edin. Son günlerde dosyalarda değişiklik olduysa onları orjinalleriyle değiştirin. Sitenize her türlü yoldan sızmış olabilirler. Sadece şu yoldan diye bir şey söyleyemeyiz malesef. Temanızda bulunan ufak bir açıktan veya hosttan veya başka bir yerden girebilirler.

Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.

erotomani erotomani Efendiysen EFEsin Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek işletme
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad N** Ç**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 20 / 24
  • Ticaret 1, (%100)
pm alabilir miyiz?

tkursunu tkursunu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Konuyla ilgili site bilgisi verirseniz Detaylı birşey söyleyebilirim.Arkadaşlarında söylediği gibi FTP üzerinden son değişikliklere bakarak shellin nereye yüklendiğini söylerseniz size net bisey söyleyebilirim asp sitelerde genelde form üzerinden veya upload dosyalarındaki bazı hatalar sayesinde girilebiliyor.

Ama Japon dediğinizde aklıma iss açığı geliyor ama bu devirde bu açık kalmamıştır özellikle natro böyle bir hatayı yapmaz diye düşünüyorum.

NATROyu arayıp durum hakkında Detaylı bilgi için bastırın.

adamnatersi adamnatersi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web Yazılım Uzmanı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 14 / 19
  • Ticaret 0, (%0)
aynı sorun bende de oldu, en son kanaatim kullandığım editör oldu, genelde editörlerde dosya ekleme olduğundan ve bu klasörlerin yetkileri full oluyor, web.config deki güvenlik ayarlarınızı düzeltirseniz sorununuz düzelir ben bu şekilde hallettim, bu arada bende natro kullanıyorum. geçmiş olsun....

http://www.korkmazadem.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al