-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
P-A
-
-
Ad Soyad
i** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Arkadaşlar Google diyor ki; Reklam kodunu sitenize entegre edin boş reklamlar görmeye başlıyacaksınız. Diyor verdikleri kodu siteye ekliyorum 3. gün oldu hala gözükmüyor bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
İyi Forumlar..
Durumum olmadığı için site açamıyorum yardımcı olabilecek varsa lütfen ö.m
Charizard
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Onay sürecinden gececeksin.Şuan onaylanmaıdğı için gözükmez.Normal hesaba kavuştuğunda oluşturduğun reklam kodları da 3-5 dakika sonra gözükür.Ama şimdi onaylanana kadar beklemen lazım.
Kesinlikle başvuru esnasında reklam kodlarını iddaalı şekilde eklemeyin.Kazancınız en az olacak şekilde "amaötr" reklam yerleşimi yapın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
P-A
-
-
Ad Soyad
i** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Charizard adlı üyeden alıntı
Kesinlikle başvuru esnasında reklam kodlarını iddaalı şekilde eklemeyin.Kazancınız en az olacak şekilde "amaötr" reklam yerleşimi yapın.
Teşekkürler hocam iddaalı şekilde derken nasıl yani tam anlamadım anlatırsanız sevinirim kusura bakmayınız.
Charizard
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Şu şekilde söyleyim siteye 3 kod oluşturmuşsan tek hale dönüştür onu tek kod kullan.
Bu tek kodun boyutuda 468*60 olsun ve bunu yazı sonuna ekle konu içinde yazı sonuna.Başka reklam ekleme.Yeterlidir bu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
P-A
-
-
Ad Soyad
i** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şu şekilde söyleyim siteye 3 kod oluşturmuşsan tek hale dönüştür onu tek kod kullan.
Bu tek kodun boyutuda 468*60 olsun ve bunu yazı sonuna ekle konu içinde yazı sonuna.Başka reklam ekleme.Yeterlidir bu.
Mesela bu yazının altında siteanaliz kısmının banner'i var orayamı eklesem daha iyi olur hocam ?
Ek Olarak:
Hocam ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Google Adsense
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
aynı sorun bendede var kodu kodyum 1 haftayı geçti ne mail geliyor ne reklam gözüküyor bu nasıl onay sürecidir anladım doğrusu ...
1 hafta oldu tık yok normal mi bu acaba _??
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Onay aldıgınız'da gözükmeye başlıcaktır..