lostyazilim
tr.link

Adsense Reklam Gözükmüyor.

17 Mesajlar 1.920 Okunma
lstbozum
tr.link

Alpha Alpha - Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek P-A
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad i** T**
  • Mesajlar 143
  • Beğeniler 2 / 17
  • Ticaret 0, (%0)

minecraftpanelim adlı üyeden alıntı

Bilgisizce yorum yapıyorsunuz.

Böyle bir şart yok. Siteye 1 değil 3 taneye kadar kod ekleme izni var. Google Adsense de bir sayfada 3 reklam görüntülenmesini performans açısından tavsiye etmekte. Kurallara uygun bir yerleşim yapıldığı sürece 1 veya 3 reklam konulması hiçbir şeyi değiştirmez.

Hocam tamam ama google boş reklamlar göreceksiniz diyor reklam çıkmıyor hiç nasıl yapabiliriz acaba ?

Durumum olmadığı için site açamıyorum yardımcı olabilecek varsa lütfen ö.m
wmaraci
reklam

Charizard Charizard Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 190
  • Beğeniler 74 / 43
  • Ticaret 13, (%100)

Bilgisizce yorum yapıyorsunuz.

Böyle bir şart yok. Siteye 1 değil 3 taneye kadar kod ekleme izni var. Google Adsense de bir sayfada 3 reklam görüntülenmesini performans açısından tavsiye etmekte. Kurallara uygun bir yerleşim yapıldığı sürece 1 veya 3 reklam konulması hiçbir şeyi değiştirmez.

Bak bilgisiz olan sensin.Benim 3 reklamın koyulup koyulmadığını bildiğ bilmediğimi nerden biliyorsun ? Bende bilyorum 3 reklamın eklendiğini karşında salak yok.Bilerek diyorum ki tek reklam ekleyin onaylanma ihtimali daha yüksek bundan önce bunları tesrübe etmiş biri olarak yazıyorum.

Amatör yerleşimler her zaman onaylanır.

CloumDigital CloumDigital Cloum.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Reklam Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 184 / 336
  • Ticaret 68, (%100)

Alpha adlı üyeden alıntı

Hocam tamam ama google boş reklamlar göreceksiniz diyor reklam çıkmıyor hiç nasıl yapabiliriz acaba ?

Reklam çıkmasa bile yerleşimi uygun şekilde yapmak gerekiyor. Sitenizde bana üyelik açıp k.adı ve şifresini iletirseniz girip WordPress'e kodları yerleştireyim. Reklam kodlarını da PM ile yollayın.

Charizard adlı üyeden alıntı

Bak bilgisiz olan sensin.Benim 3 reklamın koyulup koyulmadığını bildiğ bilmediğimi nerden biliyorsun ? Bende bilyorum 3 reklamın eklendiğini karşında salak yok.Bilerek diyorum ki tek reklam ekleyin onaylanma ihtimali daha yüksek bundan önce bunları tesrübe etmiş biri olarak yazıyorum.

Amatör yerleşimler her zaman onaylanır.

Ben 3 reklam konup konmadığını biliyorsun yada bilmiyorsun demedim. Onay sırasında tek reklam koyun şansınız artar dediniz, bilginizin eksik olduğu yer olarak burayı söyledim. Ben şu ana kadar açtığım bütün Adsense hesaplarında 3 reklam ile test ettim. 1 reklam koyunca onay şansı artar diye bir saçmalık olamaz.

• Üyelik 18.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 190
  • Beğeniler 74 / 43
  • Ticaret 13, (%100)

Reklam çıkmasa bile yerleşimi uygun şekilde yapmak gerekiyor. Sitenizde bana üyelik açıp k.adı ve şifresini iletirseniz girip WordPress'e kodları yerleştireyim. Reklam kodlarını da PM ile yollayın.

Ben 3 reklam konup konmadığını biliyorsun yada bilmiyorsun demedim. Onay sırasında tek reklam koyun şansınız artar dediniz, bilginizin eksik olduğu yer olarak burayı söyledim. Ben şu ana kadar açtığım bütün Adsense hesaplarında 3 reklam ile test ettim. 1 reklam koyunca onay şansı artar diye bir saçmalık olamaz.

Bak güzel kardeşim onay esnasında 1 reklam yada 3 reklam konulunca onay sürecine giriyormu ? giriyor değilmi.

Ben tek reklam ile defalarca kez onay aldım.İsteyen 3 koysun bağlamaz ben önride bulundum.Yanlış dediğin şeyi tecrübe edindim.Kuralları açıp okuyarak bilgi vermiyorum.

wmaraci
wmaraci

CloumDigital CloumDigital Cloum.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Reklam Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 184 / 336
  • Ticaret 68, (%100)

Charizard adlı üyeden alıntı

Bak güzel kardeşim onay esnasında 1 reklam yada 3 reklam konulunca onay sürecine giriyormu ? giriyor değilmi.

Ben tek reklam ile defalarca kez onay aldım.İsteyen 3 koysun bağlamaz ben önride bulundum.Yanlış dediğin şeyi tecrübe edindim.Kuralları açıp okuyarak bilgi vermiyorum.

Siz ben ne söylersem söyleyeyim bir cevap bulacaksınız, neyse iyi çalışmalar.

• Üyelik 18.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 190
  • Beğeniler 74 / 43
  • Ticaret 13, (%100)

Siz ben ne söylersem söyleyeyim bir cevap bulacaksınız, neyse iyi çalışmalar.

Teşekkürler iyi çalışmalar.

stroncow stroncow WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Elektrik
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 414
  • Beğeniler 186 / 94
  • Ticaret 2, (%100)
Kafam karıştı :) Nasıl yapalım hocam? Blogger tabanlı sitem ve 1 tane reklam olarak header kısmına 728×90 ekledim. Ayrıca blogger yerleşim bölümünden widget olarak eklesem sorun olur mu onay aşamasında ?

Saygılar.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al