-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
P-A
-
-
Ad Soyad
i** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ip engellersen boşuna engellersin direk google'a başvur
Durumum olmadığı için site açamıyorum yardımcı olabilecek varsa lütfen ö.m
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hit kimdeyse Google onu kaale alır. Aynı haber siteleri gibi. Hepsi aynı ajanstan, birebir aynı haberi alıp sitesine ekliyor. Ama hiçbiri büyük gazetelerin sitesini ezemiyor, geçemiyor. O yüzden önce index alması vs sorun olmaz ama onun ziyaretcisi çoksa, Google gözünde değeri iyiyse yazıyı nereden alırsa alsın sen geride kalırsın.
Bunun tek çaresi ya DMCA kaydolacaksın, yazı çalınınca şikayet edeceksin yada sitene daha çok ziyaretci çekip sıralamanı yükseltmeye çalışacaksın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
PHPacemisi adlı üyeden alıntı
Hit kimdeyse Google onu kaale alır. Aynı haber siteleri gibi. Hepsi aynı ajanstan, birebir aynı haberi alıp sitesine ekliyor. Ama hiçbiri büyük gazetelerin sitesini ezemiyor, geçemiyor. O yüzden önce index alması vs sorun olmaz ama onun ziyaretcisi çoksa, Google gözünde değeri iyiyse yazıyı nereden alırsa alsın sen geride kalırsın.
Bunun tek çaresi ya DMCA kaydolacaksın, yazı çalınınca şikayet edeceksin yada sitene daha çok ziyaretci çekip sıralamanı yükseltmeye çalışacaksın.
hitle bi alakası yok önce index alan kazanır
coddit.org -- Kod paylaşma ve yardımlaşma sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
P-A
-
-
Ad Soyad
i** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gerisini boşver ozaman :) şimdilik ip engelle adamın gitsin
Ek Olarak:
hitle'de alakası var öyle demeyin sizin dediğiniz gibi olsa iyi adam bi site açsın yeni bi adam özgün makalelerini girsin siteye a sitesi çalsın günlük 10 k hiti olan yapmayın hocam biraz mantıklı bakın olaya.
1 kişi bu mesajı beğendi.