Merhaba Arkasadaşlar. Şu an sahibi olduğum bir film sitem var. Pek vakit bulamadığım için editör çalıştırıyorum.

Bir arkadaştan başka bir film sitesi devralıcam. Bunun dışında iki tane de film siteleri için keyword domain var elimde. Yani kendi sitem hariç 3 site daha olacak. Birisi daha önce açılmış bir site ve hiti ortalama 1k. Bu 3 sitenin her biri için farklı hosting alıcam. Sitelerden bir birine link çıkışı yapacağım için farklı iplerde olması daha iyi.

Şimdi gelelim asıl konumuza. Her site için bir ortak alıcam. Ortak olduğum kişinin tek görevi siteye günde ortalama 6 film ekleme. Açıklama ve özetin özgün olması. ( Film ekleme ile ilgili detaylı konuşma yapılacak ) Ayrıca site için açılacak sosyal medya hesaplarında günde 3-4 film paylaşması. Bunun dışında host ücreti, makale yazıdırıp sitelere paylaştırma ücreti vs bana ait olacak. Yani bi nevi editörlük yaparak siteye %40 ortak olacaksınız. Tabi 2 ay para kazanamayabilirsiniz. Bu da sizin elinizde. Filmleri gerektiği gibi ekleyip sosyal medya hesaplarında paylaşım yaparsanız 2 ayda ortalama 10k ya çıkabilir. Bu da aylık ortalama 1000-1500 tl arası kazanç demek. Tabi 3-5 ay sonra kazanç kat kat artacak. Siteler sizin gibi olacak. Ortak olduğumuz için siteyi sahiplenip ona göre çalışma yaparsınız. Ben sadece masrafları karşılayacağım ve arada sosyal medyada paylaşım yapacağım. Bazen bazı hit getirecek filmlere çalışma yapacağım. Her site için farklı bir ortak olucak.

Not ! Siteye kendi sitesinin linkini ekleyen, siteyi güncel tutmayan ya da paravan blog gibi kullanan kişiler sorgusuz ortaklıktan dışlanır. Zamanı geldiğinde siteye reklam alınınca reklam firması giriş bilgileri ortaklarımda da olacak.
İletişim için konu altına yazmanız yeterlidir.

Diğer Şahsi Film Sitem İçin Tıklayın
Analiz: https://wmaraci.com/site-analizi/hdsinemafilm.org