Bu konu üzerinde oldukça fazla pm aldım.Güzel kardeşlerim yeni veya eski öncelikle şunu belirtmek istiyorum yok 350 whois backlink yok 250 ziyaretçi defteri odur budur gibi paketler satılıyor bunlara kesinlikle kanmayın.

Siteniz 1 yıllık olsun yada 15 günlük 1 aylık.Bu paketler sitenizin yaşına içeriğine bakmaz.Her türlü size zarar verir.

Bu tür paketlere vermiş olduğunuz 50-100-150-200 tl gibi paraları tek tek link alarak değerlendirmek size daha güzel sonuçlar verir.

Örnek 2 aylık film sitemiz var. Kelimemiz "xxx xxxx". Site sahibi gidip 200 liralık backlink paketi alsa o siteye yazık eder.

Ancak 200 liraya gidip aynı sektörde "türkçe" "film sitelerinden" anahtar kelimesi ile 3 link alsa 3er aylık bu ona fazlası ile yeter.

Şimdi link alımında nelere dikkat edeceğinizi açıklamak istemiyorum yinede isteyenler olursa pm atsınlar.

Amaçım sadece backlink paketlerinin tamamen düzmece olduğunu vurgulamaktır.

Backlink alacak paranız yoksa blogspot paneline gidin 5-10 blog açın.Bunları 1-2 ay özgün şekilde kullanın bildiğiniz paravan görevi görecek.

Daha sonra buradan link çıkışları yapın bu bile yeter size.

Detaya inerek farklı terimler kullanarak kafa karıştırmak istemedim işin özünü en basit şekilde anlatmak istedim.

Backlink paketleri çöptür.