Charizard
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bu konu üzerinde oldukça fazla pm aldım.Güzel kardeşlerim yeni veya eski öncelikle şunu belirtmek istiyorum yok 350 whois backlink yok 250 ziyaretçi defteri odur budur gibi paketler satılıyor bunlara kesinlikle kanmayın.
Siteniz 1 yıllık olsun yada 15 günlük 1 aylık.Bu paketler sitenizin yaşına içeriğine bakmaz.Her türlü size zarar verir.
Bu tür paketlere vermiş olduğunuz 50-100-150-200 tl gibi paraları tek tek link alarak değerlendirmek size daha güzel sonuçlar verir.
Örnek 2 aylık film sitemiz var. Kelimemiz "xxx xxxx". Site sahibi gidip 200 liralık backlink paketi alsa o siteye yazık eder.
Ancak 200 liraya gidip aynı sektörde "türkçe" "film sitelerinden" anahtar kelimesi ile 3 link alsa 3er aylık bu ona fazlası ile yeter.
Şimdi link alımında nelere dikkat edeceğinizi açıklamak istemiyorum yinede isteyenler olursa pm atsınlar.
Amaçım sadece backlink paketlerinin tamamen düzmece olduğunu vurgulamaktır.
Backlink alacak paranız yoksa blogspot paneline gidin 5-10 blog açın.Bunları 1-2 ay özgün şekilde kullanın bildiğiniz paravan görevi görecek.
Daha sonra buradan link çıkışları yapın bu bile yeter size.
Detaya inerek farklı terimler kullanarak kafa karıştırmak istemedim işin özünü en basit şekilde anlatmak istedim.
Backlink paketleri çöptür.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Tam konuya girip yeni siteler için link satışı mı yapılır diyecektim ki içerik farklıymış. :) İnsanlar paket almak yerine sizin de dediğiniz gibi kendi seo çalışmalarını kendileri yapsalar daha faydalı olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ceyzer
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynen katılıyorum hocam ona para vermek yerine temiz 3 siteden tanıtım yazısı alın aradaki farkı görürsünüz. Forumlarda bunlara yardımcı oluyor. Reklamlar bannerler onlarda kendi yolunu buluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iyi olmuş hoş olmuş bir açıklama toplu katliam yapma yerine 1 tane sağlam yapın daha faydalı oluyor 2-3 gün arayla alın backlinkleride toplu halde fayda değil zarara neden olur
Charizard
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Umarım bu konu amacına ulaşırda bu kolay yoldan köşeyi dönenler için son emeklerininde boşa gidenler için bir başlangıç olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
200 TL Backlink Paketi'ne para vermek yerine şık bir tema yaptırıp bedava forumlarda dağıtın. Temaya da kendi sitenizin linkini gömün; O site elden ele dolaştıkça ömürlük size backlink getirsin.