lostyazilim
tr.link

Yeni açılmış siteler için Backlink Paketleri ???

9 Mesajlar 1.139 Okunma
lstbozum
tr.link

Charizard Charizard Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 190
  • Beğeniler 74 / 43
  • Ticaret 13, (%100)
Bu konu üzerinde oldukça fazla pm aldım.Güzel kardeşlerim yeni veya eski öncelikle şunu belirtmek istiyorum yok 350 whois backlink yok 250 ziyaretçi defteri odur budur gibi paketler satılıyor bunlara kesinlikle kanmayın.

Siteniz 1 yıllık olsun yada 15 günlük 1 aylık.Bu paketler sitenizin yaşına içeriğine bakmaz.Her türlü size zarar verir.

Bu tür paketlere vermiş olduğunuz 50-100-150-200 tl gibi paraları tek tek link alarak değerlendirmek size daha güzel sonuçlar verir.

Örnek 2 aylık film sitemiz var. Kelimemiz "xxx xxxx". Site sahibi gidip 200 liralık backlink paketi alsa o siteye yazık eder.

Ancak 200 liraya gidip aynı sektörde "türkçe" "film sitelerinden" anahtar kelimesi ile 3 link alsa 3er aylık bu ona fazlası ile yeter.

Şimdi link alımında nelere dikkat edeceğinizi açıklamak istemiyorum yinede isteyenler olursa pm atsınlar.

Amaçım sadece backlink paketlerinin tamamen düzmece olduğunu vurgulamaktır.

Backlink alacak paranız yoksa blogspot paneline gidin 5-10 blog açın.Bunları 1-2 ay özgün şekilde kullanın bildiğiniz paravan görevi görecek.

Daha sonra buradan link çıkışları yapın bu bile yeter size.

Detaya inerek farklı terimler kullanarak kafa karıştırmak istemedim işin özünü en basit şekilde anlatmak istedim.

Backlink paketleri çöptür.

wmaraci
reklam

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Tam konuya girip yeni siteler için link satışı mı yapılır diyecektim ki içerik farklıymış. :) İnsanlar paket almak yerine sizin de dediğiniz gibi kendi seo çalışmalarını kendileri yapsalar daha faydalı olur.
Charizard

kişi bu mesajı beğendi.

ceyzer ceyzer WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 46 / 90
  • Ticaret 1, (%100)
Aynen katılıyorum hocam ona para vermek yerine temiz 3 siteden tanıtım yazısı alın aradaki farkı görürsünüz. Forumlarda bunlara yardımcı oluyor. Reklamlar bannerler onlarda kendi yolunu buluyor.
Charizard

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 18.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 190
  • Beğeniler 74 / 43
  • Ticaret 13, (%100)

isousluer adlı üyeden alıntı

Tam konuya girip yeni siteler için link satışı mı yapılır diyecektim ki içerik farklıymış. :) İnsanlar paket almak yerine sizin de dediğiniz gibi kendi seo çalışmalarını kendileri yapsalar daha faydalı olur.

Keşke bunu anlatabilsek.Tatlı sözler ile milleti kandıranlar çok canımı sıkıyor. Sırf iş yapabilmek için müşteri sorduğunda ;" sitem naısl hitlenirmi? " sorusuna hep evet diyenlerle dolu forumlar.

Güzel bir makale yazacağım paravan blog ve link ağı oluşumu üzerine sıfır gider ile. Umarım bir çok arkadaşımız bu durumu fark eder ve artık para tuzağına kapılmazlar.

Program ile yüzlerca onbinlerce link çıkışı olan sayfaların getirisinin olmadığını o paketi satanında bilmesi gerekiyor.Gerçi bilsede umrumda değil anlık kazanç onun için önemli.

wmaraci
wmaraci

cimsir cimsir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** Ö**
  • Mesajlar 154
  • Beğeniler 22 / 37
  • Ticaret 0, (%0)
iyi olmuş hoş olmuş bir açıklama toplu katliam yapma yerine 1 tane sağlam yapın daha faydalı oluyor 2-3 gün arayla alın backlinkleride toplu halde fayda değil zarara neden olur
Charizard

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 18.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 190
  • Beğeniler 74 / 43
  • Ticaret 13, (%100)
Umarım bu konu amacına ulaşırda bu kolay yoldan köşeyi dönenler için son emeklerininde boşa gidenler için bir başlangıç olur.

zebun zebun WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Yazılım ve Otomasyon, Seo
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 173
  • Beğeniler 9 / 41
  • Ticaret 10, (%100)

Charizard adlı üyeden alıntı

Keşke bunu anlatabilsek.Tatlı sözler ile milleti kandıranlar çok canımı sıkıyor. Sırf iş yapabilmek için müşteri sorduğunda ;" sitem naısl hitlenirmi? " sorusuna hep evet diyenlerle dolu forumlar.

Güzel bir makale yazacağım paravan blog ve link ağı oluşumu üzerine sıfır gider ile. Umarım bir çok arkadaşımız bu durumu fark eder ve artık para tuzağına kapılmazlar.

Program ile yüzlerca onbinlerce link çıkışı olan sayfaların getirisinin olmadığını o paketi satanında bilmesi gerekiyor.Gerçi bilsede umrumda değil anlık kazanç onun için önemli.

Bu yazınıza binayen soruyorum buda benim merakım imzanızda dmoz editörü yazıyor peki yüksek meblağlar ile siteleri dmoz a ekleyen editörler için fikriniz nedir sizde böyle bişey yapıyormusunuz bu size yanlış geliyorsa yapanları muhakak tanıdığınız vardır bunları yetkililere bildiriyormusunuz ??

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
200 TL Backlink Paketi'ne para vermek yerine şık bir tema yaptırıp bedava forumlarda dağıtın. Temaya da kendi sitenizin linkini gömün; O site elden ele dolaştıkça ömürlük size backlink getirsin.
Charizard

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 18.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 190
  • Beğeniler 74 / 43
  • Ticaret 13, (%100)

zebun adlı üyeden alıntı

Bu yazınıza binayen soruyorum buda benim merakım imzanızda dmoz editörü yazıyor peki yüksek meblağlar ile siteleri dmoz a ekleyen editörler için fikriniz nedir sizde böyle bişey yapıyormusunuz bu size yanlış geliyorsa yapanları muhakak tanıdığınız vardır bunları yetkililere bildiriyormusunuz ??

Ben kendi sitelerimi eklemedim dostum.Kesinlikle yapanı para karşılığı ekleyeni report ediyorum.

Amacım adsense konusunda backlink konusunda dmoz konusunda tecrübeli olduğum her konuda arkadaşları bilgilendirmek.

Ek Olarak:

NK1864 adlı üyeden alıntı

200 TL Backlink Paketi'ne para vermek yerine şık bir tema yaptırıp bedava forumlarda dağıtın. Temaya da kendi sitenizin linkini gömün; O site elden ele dolaştıkça ömürlük size backlink getirsin.

Çok mantıklı dediğiniz gibi "doğal" şekilde backlink almanın bir çok yolu var.

Adam gelir sana ingilizce almanca sitelerde backlinki basıyor.Senin içeriğinde ingilizceyi almancayı bırak o dilde bilgin yokken oradan alınan backlinki google yer mi ?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al