lordex adlı üyeden alıntı

ben actım sonra herkes acti abi :D

Edit : neye güvenerek film eleştiri sitesi açtınız?

www.filmtavsiyesi.net olarak biraz eskiyiz. Sonradan adımızı değiştirdik. Bu arada yazar kadromuza güvenip açtık yeni ay ile birlikte tüm yazarlarımız yazılarına başlayacak. Yalnız sizin de tek yazmanız zor olur yolunuz açık olsun. Herkesin açma sebebi ise bir arkadaş konu açtı sektörü herkese tanıttı sağolsun bilen bilmeyen herkes girişti. Bu arada temanız www.filminebandim.com ile neredeyse aynı. İki sitenin de konusu aynı biraz değişiklik yapsanız iyi olacak.

Ek Olarak:

elegan adlı üyeden alıntı

kullandığın tema gayet hoş yalnızca slider kısmındaki kötü çözünürlüklü resim bozuyor görünümü.

Teşekkürler fakat tema biraz yetersiz kalıyor. Puanlama da bunların en başında geliyor. Bu arada sizin siteyi de takip ediyorum başarılar dilerim. Eskilerdensiniz galiba :)

HeroTürk adlı üyeden alıntı

Buradaki gibi puan verme sistemi olan bir tema alabilirsiniz

Ben de öyle düşünüyorum fakat görüntünün daha hoş olmasını istiyorum. Yani bir sinema sitesine uygun bir şey.

cimsir adlı üyeden alıntı

Dizi Konusu mantığımız aynı olsa da alanlarımız farklı :D tema konusunda bende kararsızım

En büyük sorunumuz :)

MaMiFilm adlı üyeden alıntı

Superkarga nın temasını kullanabilirsiniz. Tema ismi şu an aklımda değil fakat film eleştirisi için bundan iyi tema yok piyasada.

Explicit idi galiba. Şuanda onu düşünüyorum başka bulamazsam alıp komple değiştiricem görüntüsünü.

:) Çok uğraşmam gerek onu kullanırsam. Sağol önerin için.