ilginciz adlı üyeden alıntı

Ömür boyu zirvede siz duramazsınız zaten. Elbet dalgalanmalar oluyor. Benim anlık 100k alan sitem 30k ya kadar düşmüştü güncellemeden dolayı. Spam falanda yemedi, sordum çoğu kişiye düşmen normal dediler.


Zirvede kalmayı geçtim hocam, normalde arama sorgusu yaptığımda çıkan sonuçlar şimdi sadece etiket ve kategori adı olarak çıkıyor. Mesela sadece benim sitede olan bir içerik ve başlık var. Başlığı eskiden kopyalayıp google yapıştırıp aratınca en üstte o başlık direk çıkardı. Ama şimdi o başlık görünmüyor. O başlığa ait etiketler çıkıyor sadece. Ve bu durum sitedeki tüm başlıklarda aynı. Sorun tam olarak bu yanı. Ve normalde anahtar kelimede 1. sıradayken bir anda 50.sıraya düşmesi normal değil bence.

Ek Olarak: Google'den gelen uyarı:
Katma değeri düşük olan veya hiç değer katmayan boş içerik
Bu site Google'ın Web Yöneticisi Yönergeleri'ni ihlal ettiği anlaşıldığından Google sonuçlarında iyi performans göstermeyebilir.
Bu sitenin büyük oranda, kullanıcılara sitede katma değeri sağlamayan düşük kaliteli veya zayıf içerikli sayfalar (boş satış ortağı sayfaları, basmakalıp siteler, köprü sayfaları, otomatik olarak oluşturulmuş veya kopyalanmış içerik) barındırdığı belirlendi.

Uyarı bu arkadaşlar. Siteye eklediğim her içeriğe mutlaka başlığı da anahtar kelime olarak eklerdim 3'er adet. 10 adet içerikte içeriklerin altına, içeriği özgünleştirme adına google translateden içeriği çevirip eklemiştim. Şimdi tüm içeriği kaldırmadan nasıl kurtulacağım ben bu dertten. Yardımcı olun lütfen.

Ek Olarak: Sorun çözüldü. Sebep olumsuz backlink çalışmasıymış.
https://wmaraci.com/forum/google/katma-degeri-dusuk-olan-hic-deger-katmayan-bos-icerik-cozuldu-224654.html#post1296940