-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, herkese bol kazançlı günler diliyorum. Daha önce .gen.tr uzantısında olan sitemi
www.kanarya.com.tr 'ye taşıdım. Daha önceleri hep kafamda şu soru işareti vardı; Acaba reklam yaparsam, bu insanlar ne düşünür? Sahte bir bayan profili ile gün 2 saat boyunca reklam yaptım gruplarda (Kanarya ve Kanatlı hayvanlar grubunda) daha sonra bayağı etkisini gördüm. Hem hit olarak, hem Alexa olarak oldukça güzel gitti. Benimle aynı psikolojiye sahip insanlara sadece utanmayın diyorum. 10 yıldır sitelerimizi tanıtmadığımızdan, duyurmadığımız için hep özgün içerikle bir yerlere gelmeye çalıştık. Ben herkesin kazanmasından yanayım, bu aynı sektörde olduğum kişide olabilir sorun değil. Bir emek veriyor adam, bir çaba içerisine giriyor..
Çok daha fazla kazanmanız dileğimle, resimler aşağıdadır. Saygı ve sevgilerimle
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Google'a bel bağlamadan, sadece sosyal medya üzerinden hit çekmek çok zevkli oluyor açıkçacı. Bende sayfalarımda arada bir sitemin reklamını veriyorum. Günlük 2-3 bin sayfa görüntülenmesi oluyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Civan Demir adlı üyeden alıntı
Google'a bel bağlamadan, sadece sosyal medya üzerinden hit çekmek çok zevkli oluyor açıkçacı. Bende sayfalarımda arada bir sitemin reklamını veriyorum. Günlük 2-3 bin sayfa görüntülenmesi oluyor
Google'nin index alması benim sitelerimde iyi maşallah o konuda herhangi bir sorun yok, tek problemim tekil kullanıcılar ve Alexa idi. Oda düşüyor bayağı, ben dediğim gibi daha önceleri hep çekiniyordum. Bu hitleri gördükçe bunun saçma olduğunun düşüncesine vardım, biraz fırlamalık iyi oluyor sanırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Utanmak değilde çok uğraştırıcı bir iş ama gelen hitleri görünce insanın içi bir hoş oluyor :)
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Zaten bütün gün sosyal medyadayım diyorum, boş duracağıma reklam yapmak daha mantıklı diye kendimi avutuyorum şimdi :) Hit'lerin gelmesi oldukça insanı mutlu ediyor, bakalım umarım böyle devam ederim.
grsy
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
başarılarının devamını dilerim .com.tr belge olmadan nasıl alınıyor acaba
hesap satış
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Belge olmadan alınamıyor maalesef, TPE'den bir marka belgesi oluşturuyor ve nic.tr 'ye sunuyorsunuz. Kabul edildiğinde ise 25 TL kadar bir ücret ödeyip alan adınıza kavuşuyorsunuz. Teşekkür ediyorum ayrıca, iyi forumlar diliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sosyal medya önemli de onu da kullanabilmek vakit ayırabilmek gerekiyor. Sosyal medyayı kullanıp da hit alan çok kişi var. Önemseyip uğraşmak lazım aslında....
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
videoavcisi adlı üyeden alıntı
Sosyal medya önemli de onu da kullanabilmek vakit ayırabilmek gerekiyor. Sosyal medyayı kullanıp da hit alan çok kişi var. Önemseyip uğraşmak lazım aslında....
Şu an işsiz olduğumdan büyük bir vaktim oluyor bu nedenle sosyal medyada reklama adıyorum kendimi :) Boş vakti olanların bu şekilde değerlendirebilmeleri bence çok güzel bir avantaj haline gelir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**