-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Fotoğrafçılık
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar macbook pro almayı düşünüyorum fakat 2. el macbooklara bakıyorum. Kullananlar veya daha önce alanlar cevap verebilir mi acaba. 2. el alınır mı alınırsa nelere dikkat etmek lazım.
Youtube Kanalım http://youtube.com/c/cemaltaskiran
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bende düşünüyorum hocam piyasayı iyice araştırdım bence en önemli nokta batarya olsa gerek. Batarya da devir döngü diye bir şey vardı Sanırım kaç kez şarj olmuşsa gösteriyordu birde bataryanın yüzde kaçının kaldığını gösteriyordu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sahibinden. com'dan 2.el aldım, görmeden almayın derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uzun zamandır Apple kullanıcısıyım. 3. Macbook'umu kullanıyorum ve hiç ikinci el almaya cesaret edemedim. Kilit nokta her zaman donanımdır, Apple için de öyle ama iki kat dikkat gerektiriyor. Sadece bataryası can yakıyor, kaldı ki diğer aksamdaki bir bozukluk buz gibi suya kafa üstü çakılmak demek. Cihazın neden satıldığına dikkat edin hocam. Herhangi bir değişim görmüş ise ya da bir aksamında sorun varsa yahut soruna açıksa, yanından bile geçmeyin. Yani görmeden, açıp bir kurcalamadan, uzaktan uzağa almayın derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Macbook Pro alacak olduktan sonra 2 ay daha dişimi sıkar mağazadan alırım. Teknolojik aletlerde özellikle, hayatta 2. el almaya cesaret edemem. Param varsa alırım, yoksa bekler; olunca alırım.
Başkasının kullandığı bir şeyi kullanırken benimmiş gibi hissetmiyorum hiç.
1 kişi bu mesajı beğendi.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Kesinlikle görmeden, test etmeden almayın. Değişim yapılmış olabilir, o sene üretilen ancak değişim programına katılmamış hasarlı model olabilir. Servis görmüş olabilir.
Teknolojik aletlerin 2. ellerinde sıkıntılar olabiliyor. İyi araştırmadan satın almayın.
"...bir daha gel, gel samsundan..."
Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
Hocam görmeden almamanızı tavsiye ederim. Ben adama sordum temiz, çiziksiz, hasarsız mıdır dedim evet dedi. PTT getirdi bilgisayarı lekeleri var 2 yıl silinmemiş gibi pis geldi. Anında geri gönderdim. Dikkatli olun. Gerekirse sıfır almanızı öneririm. Ben öyle yaptım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Physicist, Comp. Eng., Consult
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu tip, özel kullanım cihazlarını çok iyi bildiğiniz bir cihaz değilse almak çok iyi sonuçlar getirmiyor... Şans faktörü de tabii ki önemli