lostyazilim
tr.link

tema güncellemesi geldi

3 Mesajlar 453 Okunma
acebozum
tr.link

bkrknk bkrknk sağlık ve teknoloji Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 13 / 0
  • Ticaret 4, (%100)
arkadaşlar themeforesttan aldığım bir temayı türkçeleştirdim ve daha birsürü ek ayar yapıldı şimdi temaya güncelleme gelmiş güncellemeyi yüklersem yaptıklarımın çoğu gidicek ne yapmamı önerirsiniz , tekrardan o sıkıntıya girmek istemiyorum

wmaraci
reklam

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Changelog'da yapılan değişikliklere bakın. İşinize yarayan bir değişiklik varsa sadece o değişiklikleri blogunuza uygulayın. Benim temaya da baya güncelleme geldi fakat üzerinde çok fazla oynama yaptığım için güncellemeyi yükleyemiyorum. Yüklersem bütün değişiklikler gidecek. Dediğim gibi yapıyorum ben.

bkrknk bkrknk sağlık ve teknoloji Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 13 / 0
  • Ticaret 4, (%100)

isousluer adlı üyeden alıntı

Changelog'da yapılan değişikliklere bakın. İşinize yarayan bir değişiklik varsa sadece o değişiklikleri blogunuza uygulayın. Benim temaya da baya güncelleme geldi fakat üzerinde çok fazla oynama yaptığım için güncellemeyi yükleyemiyorum. Yüklersem bütün değişiklikler gidecek. Dediğim gibi yapıyorum ben.

malesef hocam o kadar bilgili değilim hangisinin yararlı olup olmadığını tam olarak anlıyamadım ancak bu yeni temayı önce başka bir hostta denemeyi düşünüyorum eğer çok yenilik gözüme çarpmazsa bende güncellemeyi es geçmeyi düşünoyorum

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al