@EscomeBilisim; Oha cidden süper
teşekkür ederim.
@Panarogga; tema harika olmuş
teşekkür ederim.
@Redzonie; Güzel tasarım olmuş cidden, başarılar :)
teşekkür ederim. saolun.
@Oftroloji; Emeğine sağlık, menüdeki efektler sanki abartılı olmuş. Geri kalan her şey harikulade toprağım :)
menü üzerinde biraz bende düşündüm fakat kurumdaki arkadaşlar biraz abartılı istediği için öyle kalması gerekiyordu. yorumun için teşekkür ederim :)
@Mert Ajans; İlk temanız böyleyse bundan sonraki temalarınızı düşünemiyorum :) Cidden süper olmuş :)
teşekkür ederim. farklı tasarımlar yapmaya inşallah devam edebilirim. :)
@darkcyan; tasarım çok güzel ancak efektler konusunda oftrolojiye katılıyorum efektler biraz abartılı olmuş ben rahatsız olan bi yapıdayım etkilendim :)
evet menü efekti biraz abartı oldu. daha sade mega dropdown menü yapılabilirdi. istekler doğrultusunda abartıya kaçtık mecbüren :)
@3han; Herşey çok hoş tebrikler, fakat menü animasyonları konusunda arkadaşlar haklı :)
teşekkür ederim. :)
@byrio; şehirden haberlerin yer aldığı haberler bölümü- foto galeri - video galeri bölümü daha ön planda olmalı diye düşünüyorum.. Özellikle de haberler bölümü.
haberler bölümü için manşeti büyük tuttum. video ve fotoğraf galerisi düşündüm fakat koymak istemedim. çünkü ana sayfada daha sade ve şık bir görüntü yakalamak istedim. ama isteğe ve talebe göre düzenlenebilir tabikide yorumunuz için teşekkürler.
@PHPacemisi; Bu menüyü hatırlıyorum eskiden bende kullanmıştım. Menü süper
teşekkür ederim. kesinlikle şık bir menü farklı amaçlar içinde kullanılabilir.
@RecepVatansever; Çok başarılı.
teşekkür ederim.
@halilozcevik; Gerçekten güzel olmuş benim aklıma şu geldi slider biraz daha küçük olsa da sağ tarafına farklı bir bölüm mü eklense
onu bende düşündüm ama amaca uygun yaptığım için manşetteki resimlerin büyük ve göz alıcı olması gerekiyordu. dediğiniz şekilde de farklı bir konsepte göre düzenlenebilir. yorumunuz için teşekkür ediyorum.
@DiziBakalim; Web sitemde kullanmak isterim :)
belediye için tasarladığım için paylaşmayı düşünmüyorum fakat farklı bir düzenleme yaparak paylaşabilirim. yorumunuz için teşekkürler :)
@AlfaTeam; Çok güzel olmuş hocam paylaşmayı düşünüyor musunuz temayı?
belediye için tasarladığım için paylaşmayı düşünmüyorum fakat farklı bir düzenleme yaparak paylaşabilirim. yorumunuz için teşekkürler :)
@Emintasarimcom; Emeğinize sağlk hocam gerçekten güzel olmuş gözlerinizin nuru bozulmasın..
o güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
@kamber; aynen katılıyorum
cok güzel olmuş bu tema üyelikli olsaydı tam dernek köy teması olacak temaymış
farklı düzenlemeler yaparak paylaşmayı düşünüyorum. bunuda dikkate alıcam. teşekkürler.
@meclisiala; Hocam tebrik ediyorum çıkardığınız işten dolayı.
teşekkür ederim.