Her webmaster gibi adsenseye başvurdum. Üyeliğimi onayladı. Sonra reklamları koydum sağa sola. Aradan biraz zaman geçti baktım tık yok. Ben de google yi kandırabileceğimi sanarak başka bilgisayardan tıkladım her gün tıklatıyordum arkadaşlara falan. Sonra tabi google bunu anladı. Hesabımı kapattılar. Ne yapayım ne edeyim diye düşündüm.
Google Adsense Ekibine email gönderim.
Ya dedim şimdi resmi bir dili bırakıp ne olduysa açık açık yazayım. Aynen şunları yazdım sonra.
Merhabalar bir kaç gün önce adsense hesabım kapatıldı. Gelip size ağlamıyorum. Çünkü ben bi bok yedim kendi reklamlarıma tıkladım ne bileyim google yi kandırabileceğimi sandım. Ama deneyimsizdim hesabımı tekrar aktifleştirirseniz söz bi daha yapmam. gibi şeyler yazdım.
Aradan bir gün geçti geçmedi baktım cevap gelmiş.
Durumunuzu açıklığa kavuşturduğunuz için teşekkür ederiz. İtirazınızı inceledik ve hesabınızı, hemen geçerli olmak üzere yeniden etkinleştirdik. Reklamların sitelerinizde, mobil uygulamalarınızda veya YouTube kanallarınızda yeniden görüntülenmesi 48 saate kadar sürebilir.
İleride geçersiz etkinlikleri önleme konusunda yararlı olabilecek aşağıdaki yönergeleri incelemenizi öneririz:Bi daha böyle olmaması için yazdıkları maddeler var.
Yani google'ye dürüst olun yeter :)