blogagaci
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Her webmaster gibi adsenseye başvurdum. Üyeliğimi onayladı. Sonra reklamları koydum sağa sola. Aradan biraz zaman geçti baktım tık yok. Ben de google yi kandırabileceğimi sanarak başka bilgisayardan tıkladım her gün tıklatıyordum arkadaşlara falan. Sonra tabi google bunu anladı. Hesabımı kapattılar. Ne yapayım ne edeyim diye düşündüm.
Google Adsense Ekibine email gönderim.
Ya dedim şimdi resmi bir dili bırakıp ne olduysa açık açık yazayım. Aynen şunları yazdım sonra.
Merhabalar bir kaç gün önce adsense hesabım kapatıldı. Gelip size ağlamıyorum. Çünkü ben bi bok yedim kendi reklamlarıma tıkladım ne bileyim google yi kandırabileceğimi sandım. Ama deneyimsizdim hesabımı tekrar aktifleştirirseniz söz bi daha yapmam. gibi şeyler yazdım.
Aradan bir gün geçti geçmedi baktım cevap gelmiş.
Durumunuzu açıklığa kavuşturduğunuz için teşekkür ederiz. İtirazınızı inceledik ve hesabınızı, hemen geçerli olmak üzere yeniden etkinleştirdik. Reklamların sitelerinizde, mobil uygulamalarınızda veya YouTube kanallarınızda yeniden görüntülenmesi 48 saate kadar sürebilir.
İleride geçersiz etkinlikleri önleme konusunda yararlı olabilecek aşağıdaki yönergeleri incelemenizi öneririz:Bi daha böyle olmaması için yazdıkları maddeler var.
Yani google'ye dürüst olun yeter :)
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlginçmiş biz bekleyelim 2.onayda gelsin reklam görelim kuralına göre uyalım diye sen tıklat herkese :D
Hala bekliyorum onaylanmasını.
NeTKulis
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Web tasarım ve güvenlik sistemleri
-
-
Ad Soyad
İ** N**
-
-
-
Ticaret
5, (%60)
Sadece Google ye değil her işimiz de sözümüz de dürüst olmak gerekir. Arkadaşımızı tebrik ediyorum medeni cesaret ile yaptığı hileyi dürüstlükle itiraf ederek olumlu puan almış Google ceza ekibinden artık bu güveni devam ettirmek senin elinde bence iyi yerlere gelecektir siten hayırlı olsun hesabın tekrardan
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Olaya yeniyim aklıma takılan bir durum var. Biri sitemize girip inadına reklamlara tıklarsa google yine sıkıntı yaratır mı? bizim suçumuz olan bir durum yok ortada. google bu durumda farkı anlıyor mu yoksa yine cezayı kesiyor mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenciyim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
aaksu adlı üyeden alıntı
Olaya yeniyim aklıma takılan bir durum var. Biri sitemize girip inadına reklamlara tıklarsa google yine sıkıntı yaratır mı? bizim suçumuz olan bir durum yok ortada. google bu durumda farkı anlıyor mu yoksa yine cezayı kesiyor mu?
Google cezayı kesiyor diye biliyorum ve bunun içinde bir savunma yöntemimiz yok malesef.
www.batuhankilinc.com Kişisel blogum
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Personeli
-
-
Ad Soyad
E** K**