Dostum biraz geç gördüm konunu ama açıklayayım,
Ad Soyad, Banka Kartı ve aynı PC den kesinlikle başvuru yapmayın. Aynı PC'den dememin sebebi Ethernet Kartından dolayı. Ben Sistem Yöneticisiyim ve gizlenme konusunda bize ilk öğretilen şey Ethernet Kartlarının imzasıdır. Yani bir nevi Ethernet Kartlarının TC Kimlik Numarası gibi düşünebilirsin, kısaca buna MAC Adresi deniliyor. Sen PC'ne ne kadar format atarsan at MAC Adresin asla değişmez. Benim düşünceme göre Google ürünlerinden herhangi birini kullandığında MAC Adresini kayıt altına alıyor buda hangi kullanıcı ile başvuru yaparsan yap seni MAC Adresin ele veriyor. Tavsiyem yeni bir Ethernet Kartı alın veya belki PC'niz eski ise yeni bir PC'de alabilirsiniz :D tabi maddi yönden alamayabilirsiniz ama Ethernet Kartı en basit yöntem ayrıca VPS'de kiralayabilirsiniz bide aklınızda bir problem kalmaması için bide format atsanız PC'nize hızından tadına doyum olmaz. VPS kiralarsanız formata bile gerek kalmaz. Bunlar benim düşüncelerim belki daha basit yöntemleride vardır. Vmware ile Sanal PC kurup onunla kayıt olmak gibi. İyi günler...