kramper adlı üyeden alıntı

Öncelikle düşüncenize saygı duyuyorum. Hepimiz tamamiyle tahminler üzerine fikirler üretiyoruz şu durumda.

Diğer forumun ücret talep etmesinin sebebi o fiyatı verecek adam **************lık yapmaz gibi bir düşünceyle oluşturulduğunun kanaatindeyim. Aynı şekilde wmaracı'da ref'li sisteme geçtiği takdirde aynı sistemin burda uygulanacağına eminim. En azından el altından satacaklardır. Çünkü mantık belli. *********mak ne ile yapılır? Para ile. Peki üye nasıl üye oluyor? Gene para ile. Peki bir ************** hesabından 500tl verip üye olupta 200tl **************lık yapması saçma olurdu. Daha yüksek rakamlarda **************lık yapabilir mi? Belkide evet ama artık herkes çok daha bilinçli ki kimse o fiyatları önce yollayıp sonra işi teslim almaz.

***'da ne **************lar gördüm ben hocam, bu ücretli üyelik işinin **************lıkla alakası yok. *** özellikle eski yönetimi çok para göz insanlardan oluşuyordu. Adamlar her şeyden para kazanmanın yolunu arıyordu. 6 7 yıldır ***'dayım ve çok miktarda dolandırılma vakasına şahit oldum.