Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Sadece kendi hesabındaki değil bu yöntem ile tüm videoları silebiliyor. Zaten sadece kendi hesabındaki video'ları silebilseydi bir açık olmazdı. Bu yaptığı yöntem ile yükleyen kişi sanki kendi video'sunu silmiş gibi istediği bir video'yu silebiliyor. Konudaki video'da da 2 farklı tarayıcı 2 farklı hesap var dikkat ederseniz.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Artık insanlar bu korkudan ve hayranlıktan uyansa iyi olur aslında. Bugün forumda tutup biri deseki google algoritmasını "çözdüm" "çözeceğim" "biraz çözdüm"
Bakın hiç abartmıyorum. Daha konuyu okumdan bu kişi hakkında ya saf derler ya **************. Gercekten "acaba" deyip konuyu okuyacak insan gercekten çok az cıkar.
Biri su forumda konu acmış olsaydı. Youtubeden istediğiniz video silinir. Silme bası 100 lira. Kimse inanmazdı. Hatta silse de video koysa hile var derlerdi.
Neden böyle ?
İnsan doğasındaki hayran olma ve kusursuzluk arayısını yasadıgı alanda var ediyor. Bizler seo yaptıgımız için genellikle bu güdülerimizi piyasanın devi google üzerine yoğulaştırıyoruz.
ama unutmayın. Her ne olursa olsun insanlar inanılmaz seyleri her zaman basardılar.
Tarihe bakın her zaman bulundugu cağ içerisinde inanılmaz ama bir asır sonra sıradan bir sayılan binlerce sey var.
Google acıklarını sıradan bir rasgele yada uzman biri arastırarak bulabilir. Fakat bir insanın kafasındaki hayranlık ve kusursuzluk algoritmasını çökertmek daha zor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Paradan çok adamın bilgisine değer vermek gerek.Youtube da işe girmesi uzun zaman almaz.Yakında teklif ederler.Bu işin doğasında var çünkü açığı bulana iş vermek.
herseyiblogluyorum.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster ve hosting satıcısıyım
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ahahhaha 5000$ komik :D
Ek Olarak: ahahhaha 5000$ komik :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bana geçecekti bu açık, 5.000$ a satacaktım yok ya. youtube nin ayağını kaydıracak bir açık ve 5000$ :D onlara dünyayı tersten gösterirdim. dalga geçer gibi 5bin vermişler ayıp.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Böyle açık mı olur post yapmış adam buna açık diyen zihin...
JACK
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknik Servis
-
-