hasanyildiz84 adlı üyeden alıntı

Samsung özellikle NOTE serisi ile önemli yol almış durumda, telefon tercihi biraz da alışkanlıklara dayanıyor tabii ki..

Açıkçası Samsung markası NOTE serisi haricinde pek tercih edilecek bir marka değil. Dediğiniz gibi NOTE serisi işinin hakkını veriyor NOTE 5 ile bu durumu devam ettirirse güzel olur. Samsung'un tek avantajı her kesime uygun telefon üretiyor olması

lordex adlı üyeden alıntı

Xpreia z serisi varken baska telefon tanımam

hasanyildiz84 rumuzlu arkadaşın dediği gibi telefonlar insanların ihtiyaçlarına göre değişiklik gösteriyor. Xperia serisi güzel ancak Sony markasının Z2'ye daha yeni 5.0 güncellemesi vermesi açıkçası olumsuz bir durum bence.

Apple her kesime hitap etmiyor ne yazık ki. Ben de Apple kullanıcısıyım ancak bazı konularda Apple markası pek tatmin etmiyor kullanıcıları. Ben işletim sistemi için aldım telefonu. Teknoloji ile yakından ilgilenen biri olarak güzel bir android telefon alıp istediğim gibi kullanmayı isterdim ancak şuana kadar öyle bir telefon göremedim daha. Iphone'umu jailbreak yapmak istemiyorum çünkü Apple markasının vaad ettiği güvenliği hiçe saymamın anlamı yok diye düşünüyorum

Meizu marka telefonlar fiyat/performans telefonları verdikleri özelliklere göre fiyatları çok iyi. Mx4 Pro inceleme imkanım olmadı ancak takip ettiğim teknoloji sitelerindeki yorumlar çok olumlu. Eğer düşünüyorsanı almanızı tavsiye ederim ancak Meizu markasının ülkemideki teknik servisini araştırmanızı öneririm, zira bir sorun çıktığında eğer teknik servis iyi değilse başınız ağrıyabilir