netbozum
tr.link

Wordpress siteyi başka siteye taşıma yardım

3 Mesajlar 970 Okunma
acebozum
tr.link

onurasillsoy onurasillsoy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dünyayı Kurtarmak.
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 7 / 24
  • Ticaret 6, (%100)
iyi günler arkadaşlar bi kaç ay önce http://www.izlefullhdfilm.net/ bu siteyi almıştım daha iyibi alan adı buldum ve onu kullanmak istiyorum http://www.izlefullhdfilm.net/ bu sitemin yedeğini alıp yeni alan adıma nasıl kurabilirim WordPress Importer ile xml yedeğini alıp kurduğum zaman oluyor ama .net uzantılı sitemde o kadar film izlenme oranları ve oylama puanları var WordPress Importer ile yedeği alıp kurduğum zaman tek sayfalar felan yüklüyo o sayfalanrın izlenme oranranları ve oylamalar gidiyo onları da komple yedeğini alıp farklı siteye kurma eklentisi ve başka sistem biliyormusunuz.

googleasistan
reklam

zebun zebun WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Yazılım ve Otomasyon, Seo
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 173
  • Beğeniler 9 / 41
  • Ticaret 10, (%100)
bu iş oldukça basit kardeşim bak anlatayım veri tabanını indir komple daha sonra notepad++ indir onu kur sonra indirdiğin veri tabanına sağ klik yapıp notepad++ ile aç de sonrasında Ctrl+F yap açılan pencerede değiştire gel sonra aranacak olan yere izlefullhdfilm.net yaz bununla değiştir bölümünede yeni sitenin ismini yaz sonra tümünü değiştir de ve veri tabanını kaydet sonra al yedeğini eski sitenin yenisine yükle bu değiştirdiğin veri tabanınıda cpanelden yükle tamamdır

onurasillsoy onurasillsoy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dünyayı Kurtarmak.
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 7 / 24
  • Ticaret 6, (%100)

zebun adlı üyeden alıntı

bu iş oldukça basit kardeşim bak anlatayım veri tabanını indir komple daha sonra notepad++ indir onu kur sonra indirdiğin veri tabanına sağ klik yapıp notepad++ ile aç de sonrasında Ctrl+F yap açılan pencerede değiştire gel sonra aranacak olan yere izlefullhdfilm.net yaz bununla değiştir bölümünede yeni sitenin ismini yaz sonra tümünü değiştir de ve veri tabanını kaydet sonra al yedeğini eski sitenin yenisine yükle bu değiştirdiğin veri tabanınıda cpanelden yükle tamamdır

bilgi için sağol kardeşim deneyecem

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al