-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Analiz çok iyi ancak uzantı kötü dalgalanmalardan dolayı bi düşüş yaşamış olabilirsiniz yakın zamanda toparlar normale dönünce ufak ufak seo çalışmalarıda yaptırarak daha iyi yerlerede getirebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Alan adı avantajı çok fazla. Anahtar kelime + yaşlı bir domain.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İnsan Kaynakları
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Google Analitycs raporlarına göre google dan ve diğer backlinkler aracılığıyla çok ziyaretçi alan siteler girilen keywords değelerine göre sıralama kazanırlar.
wm aracından yaptığınız site analizinde sağ alt tarafta alexa'dan aktarılan en çok aratılıp da size ulaşan 5 meta keywords var. Keyword üzerinden tıklanmanız konusunda bir yarıştasınız. Asıl sebebi budur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Nothing
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sizin siteniz form olan mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Telekominikasyon
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eski nesil html kod yapısıyla kodlanan siteler para etmiyor artık, sizin vbulletin bundan 5 sene önceki sürüm, hâlâ eski tablo yapısını kullanıyor, artı öbür site arkadaşların dediği gibi com uzantılı, uzantı her zaman sıralamada fark eder, bunun yanında arka planda bir sürü faktörde var sıralamayı değiştiren, sadece kod yapısı ile olmuyor, domainin yaşı, kaç kez el değiştirdiği, hostingin lokasyonu, domainin kaç yıllığına kiralandığı, hostingin hızı vs. google tüm bunlara bakarak bir kıyaslama yapıyo tabiki, iş sadece worpress ve seo ile bitmiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
O biraz zor, ben yönetiyorum orasınıda :P :D
Olmaz olur mu? .com ile .net'in arasında bile ben fark olduğuna inanıyorum. Çok eskiden bir yazı okumuştum internet .com ile başlar .net ile devam eder, eğer bir projeniz var ise mutlaka ama mutlaka .com olmasına dikkat edin. Demişti :)
kişisel bloğ • tevfik.org