Yazilimci Horoz adlı üyeden alıntı
hocam aslında yararlı bir video fakat çok amatörce geldi bana. sağdaki arkadaş anlatırken soldaki kesiyor. ödeme bahsediyor lafını kesip siparişten bilgi istiyor. "işte", "ee" gibi kelimeler çok kullanılmış. sonra ikisi aynı anda konuşuyor sapıtıyor sesler. özellikle ses kayıt kısmı çok kötü olmuş, karışıyor cırıztılar geliyor vs. bence daha çok düzenlemeye ihtiyacı var.direk eleştiri gibi oldu ama kusura bakmayın. sizin daha iyi olmanız için yorumumu yaptım
Yoruma katılıyorum. Video demek ses ve görüntü barındıran herhangi bir kayıt demek değildir. Böyle bir sunum olacak ise biraz enerjik, dinamik olmalı sunum yapan arkadaşlar; aynı zamanda ışık ilavesi, mikrofon değişimi ve konum düzenlenmesi yapılmalıdır.
Ben hep şöyle düşünürüm, eğer şartlar olgunlaşmamışsa projeyi öldürmektense biraz daha beklenmeli; yoksa mikrofon şöyleydi, ışık böyleydi, internet yavaştı gibi bahaneler insanları asla tatmin etmez, en azından Türk insanı ne yazık ki sizin şartlarınızla ilgilenmez, maalesef.
Keşke ilgilense de bağış mantığı otursa bizde de, en azından 3-5 yardımı dokunur bir mikrofon alırken veya bir fon ışığı satın alırken. Neyse :)