unal
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Barista
-
-
Ad Soyad
Ü** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhabalar. İnternet üzerinde kurmayı düşündüğüm bir site projem var. Birkaç yere maliyet hakkında araştırma yaptım. 2-5 bin tl arasında rakamlar söylendi sitenin tüm işleri için.
Şu an için bu maliyeti karşılayamadığımdan projeye destek çıkabilecek kurumlar veya kişiler var mı öğrenmek istiyorum.
Hesaplamalarıma göre 5 bin tl'lik bir maliyeti site kurulup yayına geçtikten en geç 3-4 aya zararı kapatıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
İnsanlar senden "kesin" almayacakları parayı, sana vermezler. Hatta faizi ile almaya çalışırlar, bunun için resmi evraklar düzenlerler. Kimse; bu proje sağlammış 5 bin TL vereyim diyeceğini zannetmiyorum. Bir şekilde batarsan, bir tekmede sana parayı veren kişi atar.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Birçok girişim proje yarışmaları mevcut Türkiye'de. Şuan aklıma gelenler Girişim Fabrikası ve Pilott oldu mesela. Bunları araştırabilirsin.
Ama benim tavsiyem parayı kendi iç sermayende bulmandır. Eğer bir yatırımcı bulursan sağlam bir hisse isteyecektir senden, eğer projene bu kadar çok güveniyorsan 5 bin TL gibi küçük rakamlar için hissenden feraagat etmek yerine kredi gibi riskler almanı öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Öncelikle, yazılarınızın hepsini kalın olarak yazmayın kurallara aykırı hocam, proje konusunda tavsiyem, 5 bin tl ye halledilecek bir proje için yatırımcı, devamında da ortak almamanız yönünde olur, madem korkunuz yok güveniniz tam, 5000 Tl kredi çekin, faizi çok olmayacaktır. Başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Türkiye ' de sadece fikre yatırım yapan proje yarışmaları onlarda sayısı az, haric kimse para vermez. Etohum vs bunların hepsi canlı bir örnek görmek ister.
EvoTECH
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-