Merhaba değerli forum sakinler :)

Uzun zamandır sahip olduğum ve arttık beni sinir etmeye başlayan netbook umdan bu konuyu açıyorum. :) İntel atop işlemciyle çok şeyler ve çok işler yaptım allaha şükür ve artık yeni bil bilgisayara geçemem gerek olduğunu anladım son işimi berbat edişinden sonra :)

Neyse daha fazla uzatmadan yaklaşık 2 hafta sonra alacağım bilgisayar için tavsiyeerinizi yada başka bir bilgisayar önerilerinizi almak için böyle bir konuyu açma gereği duydum.

Şuan %90 bir oranla http://www.vatanbilgisayar.com/asus-tp500ln-core-i7-4510u-2ghz-8gb-ram-1tb-24gb-ssd-2gb-156w81-notebook.html#ozellikler bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Vatandaki hafta sonu indiriminden yararlanarak 2.200 küsür fiyat ile almayı düşünüyorum.

Oyun oynamışlığım neredeyse hiç yoktur. Şuan üniversite hazırlık sınıfındayım 9 sınıftan beri hiç oyun oynamışlığım ve müptelası olduğum oyun yoktur. Bu nedenle benim işimi bana düzgün şekilde yaptırtacak ve sorun çıkartmayacak bir bilgisayar istiyorum. Bütcem biraz düşük olduğundan yukarıdaki bilgisayar biraz uygun geldi benim gözüme ekran kartı vs pek iyi olmasada genel olarak kullanılan bir ekran kartı olarak gördüm dizüstü bilgisayarlarda.

Yukarıdaki bilgisayarda göstermiş oldupm bilgisayar sizin gözünüzde nasıl ve bu bilgisayara ek olarak şunada bak dediğiniz bilgisayar varsa yorum olarak belirtirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.