nrkn
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Founder®, CDCS®, BA®
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Arkadaşlar merhaba,
Küçük bir sorum olacak, günlük düzenli olarak girilen makalelere resim eklemezsem bir sorun olurmu ? Yani sadece makaleleri girsem yanında veya başlıkla alakalı bir resim koymazsam google açısından büyük bir eksiklikmidir ? indexlenmesini yavaşlatır mı ?
Teşekkür ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konuya uygun,siteyi çok zorlamayacak çözünürlükte resimlerle yazını desteklersen seo açısından yararlı olur.Tecrübeyle sabittir k,,Google için yazı ile uyumlu görselin önemli :)
selamlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
OSakci adlı üyeden alıntı
Konuya uygun,siteyi çok zorlamayacak çözünürlükte resimlerle yazını desteklersen seo açısından yararlı olur.Tecrübeyle sabittir k,,Google için yazı ile uyumlu görselin önemli :)
selamlar
Google görselin konuyla ilgili olduğunu nerden anlayacak? Burada önemli olan resmi eklemek ve resme alt etiket eklemektir. Çok alakasız bir resme makaleyle ilgili alt etiket eklersen, google o resmi o konuyla ilgili olduğunu sanar ve ona göre google görsellere ekler. Resmin alakasından daha çok resimlere alt etiket ile eklemek önemlidir.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
teoride haklısınız hocam ancak bir resmi google arama sekmesine koyup ''bu resmi google arama motorunda ara'' diye taratınca aynı resmi benzer konularda kullanan binlerce site sıralanıyor.Yani demek istediğim;sadece verilen alt etiket değil,resmin kendisi de önemli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benim 0 görsel içeriği bulunan sitelerim var arkadaşlar.
Bunun nedeni, AdSense'den aldığım resim uyarısıdır; bundan bir kaç sene önce Hilal Cebeci, ve Twitter haberleri vardı malum, onu yazmış, yanına da Hilal Cebeci'nin bir resmini eklemiştim. Uyarı geldi, reklamlar kaldırıldı, ve ona benzer tüm resimleri kaldırmam istendi.
Ben de bilmem kaç bin resmi tek tek kontrol etmektense tüm resimleri kaldırdım :) Halimden de memnunum. Bir daha asla o sitemde resim uyarısı almayacağım örneğin .)
Ama her konumda birden fazla resmi olan sitelerim de var, hatta bu resimler Google görsellerde 1. sırada da çıkıyor. Kısacası resmin çok bir faydasını görmüyorum sayfa görünümü dışında...
Ademweb
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker ,Seo Uzmanı , Web Yazılım , Matbaa
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Makalelerinizde Kullandığınız resimler , Hit açısından sizin yararınıza olacaktır.Çünkü " Google Görsellerden" Arama Yapan Kullanıcılar resimleri tıklar.
Ayrıca Alexa değerlerinizi Güçlendirmek için , Makalelerinizde sağlı SOllu ve düzenli olarak kesinlikle resim Kullanmanızı öneririm .
Bilo
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Sanat Direktörü
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çokta önemli değil. Benim makalelerin hiç birinde resim yok. Resim, işin pazarlamasıyla ilgili bir konu.
.
Domainog.com | Seobilog.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önemli değil diyenlere bakma. Resim bi pastanın kremasıdıri çileğidir. Ayrı bi tat verir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-