zafercarti adlı üyeden alıntı

İşin içine para girince birisi sizin adminliğini siler atar kendine parayı aktarır kaçar:D Burası Türkiye Fatih Sultan Mehmet Köprüsü bile bireye satılmış bir yer:D

Gördüğüm kadari ile wmaracide oyle insanlar pek yok. Daha dogrusu neredeyse hic rastlamadim. Buradaki cogu kisi yasini basini almis akli fikri yerinde insanlar ki bunlarin arasindan da secim yapilarak birlik olacak bu 8 kişi.

Ek Olarak:

mühendis adlı üyeden alıntı

Zaten şu anki mantığa lafın yok. Ortada para yokken herkes nolacak bölüşürüz der. Ortaya biraz para gelince, neden sen dağıtıyorsun biz dağıtalım lafları başlar. Benim haberlerime daha çok hit geliyor denir. İnsan kaç yıllık arkadaşı ile anlaşamayabiliyor ki forumdan bir araya gelmek. Çok zor bence.

Az once de birisine acikladigim gibi bu forumda çoğu kişi aklı başında yaşını başını almış insanlar. Para görünce sapıtacak kişilerle iş yapamayız zaten. Sorun çıkaran olursa yerine başkasını buluruz.

Ek Olarak:

Blacksheep adlı üyeden alıntı

Beyler bu iş hakkında ciddi düşünenler pm olarak bana ulaşabilirse çok iyi olur hazır kurulu bir teknoloji blogu hali hazırda var adsense de kabul edildi.Ortaklaşa bir ekip oluşturmak isteyenler pm gönderebilirler.

Hocam ben burda bi konu açmışım geliyorsunuz benim konumda benim yapacağım işi pazarlıyosunuz. Madem böyle bi düşünceniz var gidin konu açın.