Şok Kampanya !!!

Wordpress platformu altında sitelerinizi kuruyoruz !

100% Müşteri Memnuniyeti ve 6/12 Destek Garantisi ile !!!

Sadece sizin yapmanız gereken HAYAL ETMEK !

Hizmetlerimiz;
Projenize uygun alan adı bulumu ve kayıt işlemi
Projenize uygun hosting seçimi

• Wordpress kurulumu

• Wordpress arama motoru optimizasyonu

• Wordpress tema türkçeleştirme

• Wordpress tema düzenleme

• Wordpress üyelik işlemleri

• Wordpress gerekli eklenti kurulumu ve ayarlamaları

• Wordpress içeriğe uygun bot kurulumu(İstenilirse EK ÜCRET alınarak yapılır)

• Wordpress projenize uygun Responsive tema kodlanması (EK ücret ile yapılmaktadır.)

• Wordpress film projelerinize uygun film yüklenmesi (EK ücret ile yapılmaktadır)

Kısa ve Detaylı Öz Bilgiler;

Alan Adı Kayıt : Alan adı kayıt işlemimiz genellikle Türk firmalarınca yapılır.İstenildiği ve ya firma beğenilmediği (Önceden çalışıp memnun kalmadığı) sürece firmalar müşteriye göre değiştirilebilir.Genellikle Godaddy, Alastyr, İsimtescil gibi firmalarla çalışmaktayız.
Hosting Seçimi : Hosting seçimimizi Türk firmalarınca yapmaktayız.Genellikle GuzelHosting kullanıyoruz.Lokasyon Türkiye ve ya Fransadır.İstenildiği sürece ikisinden biri seçilip kurulumu yapılacaktır.
Wordpress Kurulumu : Wordpress kurulumu herhangi bir siteye tarafımızda 5₺ yapılmaktadır.İstediğiniz dilde kurulum yapabiliyoruz.Hizmetimizi alan kişilerden ek ücret talep etmiyoruz.
Arama Motoru Optimizasyonu : Bu hizmet tarafımızca geniş çaplı olarak yapılmamaktadır.Sadece sizler için özgün seo uyumlu makaleler giriyoruz (5 Adet).Forumlarda tanıtım yazılarınızı yayınlıyoruz ve imleme gibi işlemlerinizi yapıyoruz.Google arama moturuna kısaca sitenizi kayıt ediyoruz.Bu yapacağımız işlemlerin herhangi bir zararı yoktur.Aksine faydasını gün geçtikçe görebileceksiniz.İstenildiği sürece (15₺) tanıtım yazınızı 3-4K Hitli kişisel blogumuzdada yayınlayabiliyoruz.
Wordpress Tema Türkçeliştirme :Wordpress temalarınızı ayrıntılı olarak Türkçeleştiriyoruz.Tema'da ziyaretçinin görebileceği hiçbir yabancı dilde kelime bırakmıyoruz.Temanın dosyalarını türkçeleştirme işlemimiz maalesef yoktur.Bu hizmet hizmetimizi almayan kişiler için 30₺ olarak belirlenmiştir.
Wordpress Tema Düzenleme : Bu hizmet istenildiği sürece ufak tefek yerleri hizmetimi alan kişiler için ücretsizdir.Eğer hizmetimizi almadınız ve detaylı bir düzenleme için fiyat teklifi isteyebilirsiniz.
Wordpress Üyelik İşlemleri :
Bu hizmet hakkına detaylı bilgi maalesef yoktur.(Şuanlık müşteri istemediği sürece yapmıyoruz)
Wordpress Gerekli Eklenti Kurulumu ve Ayarlamaları : Projenize uygun ücretsiz önemli, gerekli eklentileri kuruyor ve tüm ayarlamalarını yapıyoruz.Hizmetimizi almayanlar için 20₺ dir.

Fiyatlandırmamız;

Tüm hizmetimizi almak isteyenler için (HOSTİNG 3Gb disk, 50GB Trafik (Fransa lokasyon sınırsız) 6 adet site barındırma dahil: 175₺
Domain ve Hosting dahil olmayan hizmetimiz ise: 115₺

Diğer ek hizmetler için Lütfen PM Atarak, Fiyat isteyiniz.

İş öncesi paranın yarısı alınır.İş bitince müşteriye teslim edilir ve diğer yarısı alınır.

Refaranslarımız;

Bu forumdan hiç iş almadım.Başka forumlardan iş aldım
Refaranslarımı PM ile atıyorum.Forumdan alıcağım işler ve düşünceler buraya ekleyeceğim.

Ödeme Seçenekleri ;

Ödemeleri Paypal (+3TL), Enpara üzerinden alıyorum.