Kayronik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Market İşletme
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Siteye Kaçıncı Aydan Sonra tanıtım Alınmaya Başlanmalı
Elimde 10 site var hepsi C Class bunlar kaç ay doldurulduktan sonra tanıtım almaya başlamalı ayda 3-4 defa alacağımda
Kimi arkadaşlar 3 ay dolduğunda sitenizden tanıtım yazısı satabilirsiniz diyor sizce görüşleriniz nelerdir ?
siteye hit ve alexa olarak zarar vermeyecek şekilde ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Elektrik
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben de bu konuyu açacaktım hocam, takipteyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence burada kaçıncı ay sorusundan daha önemli olan siteleriniz tanıtım yazısı yayınlamaya hazır mı olmalı. Zira siteniz yeterince index, hit ve içeriğe ulaştıktan sonra kaçıncı ay olduğuna bakmadan tanıtım yazısı satabilirsiniz. Bu site içeriğine göre bir ayda olabilir 3 ayda olabilir. Bu tamamen sizin görüşünüze kalmış, bu site yeterli içeriğe sahipdir artık satabilirim dedikten sonrası önemli değil.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tanıtım yazısı satmaya başladıktan sonra normal makale yayınlamaya da devam edebilirseniz, şu anda itibaren satış yapabilirsiniz. 500 - 700 indeks yeterli görünüyor fakat dikkat etmeniz gereken şey, direkt günde 5 6 tanıtım yazısı almayın site başına günlük 1 yazıyla başlayın ve bunun yanına da günlük özgün makalelerinizi girmeye devam edin. Site iyice rayına oturduktan sonra günlük yazı sayısını 2 - 3 civarına çıkarın fakat bundan fazla satmayın.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
TheMavli
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Tasarım,Grafiker VB.
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenizi Geliştirmeniz Lazım Nasıl Derseniz Reklam Yapmadan Önce Site içeriğinin Oturmuş Olması ve Bir Değişikliliğe Uğramaması Gerek, Bunun için Özgün Olmaya Çalış ..