300k tekil hitiniz var ve hala burada liseli ergenler gibi "nasıl daha fazla kazanırım,gelirim az mı çok mı iyi mi?" gibisinden soruyorsanız,emin olun benim açımdan bakınca hiç inandırıcı değilsiniz.
Zira o kadar hiti olan bir site sahibi artık bu alan da nirvanaya ulaşmıştır.Aksi bir durum söz konusu ise kendinizi fazla yormayın.
Zira o kadar hiti olan bir site sahibi artık bu alan da nirvanaya ulaşmıştır.Aksi bir durum söz konusu ise kendinizi fazla yormayın.
Böyle terbiyesizce konuşacağına bulmuşsun böyle bir fırsat soru sorucaksan burdayız sorabilirsin. Ben hangi amaçla geleyimde size yalan söyleyeyim burada? Siz ya bu işten anlamıyorsunuz yada ergen tanımlaması tamamen sizin için geçerli!
Herhangibir reklam şirketine gittiğinde seni premium sitemisin diye değerlendirirler. Premium site olmak için aylık 60 milyon'dan fazla reklam gösterimi yapabilmen gerekir. Nirvana dediğin kısım bu seviyeden sonrasıdır. Bugün Premium Sitelerin günlük tekil hiti 750 bin ile 2.5 milyon arasındadır (Türk haber sitelerinden bahsediyorum)
Allaha şükür trafiğimiz iyi ama reklam şirketlerinin kapışması için yetersiz. daha iyi olmaya çalışıyoruz.
Böyle hiçbirşey bilmeden burdan işkembeden sallamak kolay. Bizim gençliğimizin en kötü örnekleri bunlar işte. Saldırı, kötüleme, iftira... hiçbir fikri olmadan fikir sahibi olmak kısacası cehalet.
Size tuhaf gelmesinin sebebi böyle yüksek hitli bir sitenin sahibi gelmiş burda konuşuyor. Niye konuşmayayım arkadaşım. El elden insan insandan üstündür. Biri bir fikir söyler aklıma yatar bende uygularım.
Ayrıca ben bu tür ortamlarda fikir paylaşımında bulunmayacağımda nerede bulunacağım?
Terbiyenizi takının bu kadarda aşağılık kompleksine kapılmayın.
Herşeyi sorabilirsiniz. Ayrıca olayın bu kadar gözünüzde büyütüleceğini tahmin bile edememiştim. Çünkü bu tür trafikler gerçekten fazla. Alexa Türkiye sıralaması ilk 400 sitenin hepsinin trafiği bu civardadır.
İyi niyetli arkadaşlar için söylüyorum..
Elimden geldiğince sorularınızı cevaplarım. Yardımım olursa ne mutlu bana.