Son Güncelleme : 12.06.2020
Sadece ***'da 1900+ arkadaşımız hizmetlerimizden faydalanmıştır. Aşağıdaki kampanyalı paket Sadece ***'a özel pakettir ve SADECE yeni alımlarda geçerlidir.
SATIN AL = ***-RES-1 - ***-RES-2 - ***-RES-3
- Cpanel lisanslarımız crack değildir.
SATIN AL = ***-RES-1 - ***-RES-2 - ***-RES-3
[COLOR=DeepSkyBlue]========================[/COLOR]
- Tüm VDS Sunucular ise imaj yedek olarak Netinternetteki başka bir 3. backup sunucusuna yedeklenmektedir
[LIST]
NOT: Müşterilerimiz yedekleme hizmeti almadıkları sürece kendi yedeklerini almak ile kesinlikle sorumludur.
- İş Bankası
- Kuveyttürk
Önemli Uyarılar
- Hack, Ad*lt, Spam, Sesli Sohbet vb. gibi yasalara aykırı siteler kabul edilmemektedir.
- FTP hesaplarında Web Dosyaları dışında (muzik,oyun,proğram,film,mp3) benzeri uzantılı dosyaları barındırmak yasaktır. Disk alanı Depo olarak kullanılamaz.
- Kampanyamızdan yararlanan müşterilerimiz ücretsiz olarak (sponsorluk) hizmeti veremezler.
- Tüm müşterilerimiz kendi yedeklerini almak durumundadır. Firmamız olası sistem arızaları için yedek almaktadır. Detaylar için : yedekleme sözleşmemiz
- Kampanya paketlerimizde ücret iadesi 2 gündür.
- Yoğun cron çalıştıran sistemlere müsade edilmemektedir.
- Kampanya sadece *** a özeldir ve yeni alımlarda geçerlidir.
- Mevcut müşteriler, mevcut paketlerinde geçiş yapamazlar
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
Web Site:
www.akwebhostingi.com
E-Posta: info@akwebhostingi.com
Adres: Turgut reis mah. Anadolu Cad. No:55/A Esenler - İSTANBUL
Telefon: 0850 885 0863 ( Mesai Saatleri İçerisinde Destek Alabilirsiniz )
Skype : akwebtasarim@hotmail.com (Skype üzerinden kesinlikle satış yapmamaktayız.Sadece satış öncesi destek içindir.)
KURUMSAL BİLGİLERİMİZ
Ticari Ünvan : Akweb Bilişim Hizmetleri
Adres: Turgut reis mah. Anadolu Cad. No:55/A Esenler - İSTANBUL
Tel : 0850 885 0863
Vergi Dairesi : Atışalanı Vergi Dairesi
Vergi No : 57115438846
Vergi Kimlik No : 0110562852
Sicil No : 105756/5
[COLOR=DarkOrange]Yer Sağlayıcı Belgesi[/COLOR]
[COLOR=red]9 Farklı sunucuda toplamda 2000+ müşteriye hizmet veriyoruz[/COLOR]
YÜZLERCE KİŞİSEL VE KURUMSAL MUTLU MÜŞTERİ
[COLOR=Blue]REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI[/COLOR]
Daha öncedende belirttiğim gibi bu adamlar bi harika :cool: hostta tık yok, memory kaynak cpu herşey yolunda.Tebrikler AKWEB BİLİŞİM Tebrikler @webtasarimcom(y)
2 paket satın aldım kesinlikle çalışmanızı öneririm 8 aydır tık yok hiç sorun yaşamadım
hizmet @webtasarimcom tarafından saglandı Umarım kalıcı bir çalışma olur Çok tskler baya bi yardımcı oldular saolsunlar yedeklerimizi filan aldılar hiç üşenmeden destek kısmından anında yanıt aldım herkese tavsiye edebilirim. bence deneyin.
Paket 1 aldım , arkadaş çok ilgili inş performans konusunda da bir sıkıntı çıkmaz ve uzun süreler çalışırız.
paket 2 siparişi verildi
Paket 1 siparişi verildi, teslim alındı. Hızlı bir işlem oldu, destekleri çok hoşuma gitti firmanın.
Teşekkür ederim, hayırlı işler bol kazançlar.
Teşekkür ederim, hayırlı işler bol kazançlar.
akweb den 3. reseller için siparişim. hizmet ve ilgi A+ ayrıca ip çeşitliğinden çok memnunum.
Daha yeni reseller almama rağmen reseller yetmediği için 1 siteme PAKET 4 Alınmıştır.
Gördüğüm en iyi satıcı ;
ilgi alaka olsun yardımları olsun güler yüzü olsun teşekkürler "Akweb"
Gördüğüm en iyi satıcı ;
ilgi alaka olsun yardımları olsun güler yüzü olsun teşekkürler "Akweb"
Paket 1 satın aldım, ilgi ve alaka için teşekkür ederim. Tüm soru ve sorunlarımı hiç sıkıntı etmeden cevap verdiler ve çözdüler...
1 adet reseller hesabı satın alındı. Şuana kadar çalıştığım en ilgili ve işini bilen arkadaş diyebilirim. Destek ve hızlı çözüm konusunda çok çok iyiler teşekkürler.
1 adet reseller alınmıstır.
Paket-1 satın alındı. Arkadaşın ilgisi için kendisine teşekkür ederim. Umarım bozulmadan yıllarca çalışırız.
paket 4 siparişi verildi. Umarım sorunsuz ve uzun yıllar çalışabiliriz. İlk intiba çok iyi. Hiç bozulmaz ve böyle devam eder inşallah.
Ben verilen hizmetten de sunuculardan da çok memnunum. 2. resellerı aldım.
paket 4 alındı firma çok ilgili ve hizmet çok iyi
Paket 2 Satın Alınmıştır Mükemmel Hizmetinden Dolayı Teşekkürler
Kendileriyle görüşme sağladım 2 adet SEO Reseller paketi almak için. Müşteri memnuniyetine çok önem veren bir firma olduğu gayet ortada. Ben şahsımca daha çalışmaya başlamadan çok memnun kaldım ve hemen 2 adet Siparişi geçtim. Her Konuda Destek sağladılar sağolsunlar. Hayırlısı olsun başarılı ve işine önem veren bir firma. Teşekkürler, Hayırlı satışlar :)
Arkadaş işinde profesyonel olarak çalışıyor, Başarılarının devamını dilerim.
1 adet reseller alınmıştır. Hızlı onay için teşekkür ederim.
paket 1 alındı ilgi ve alakasından ötürü kendisine teşekkür ederim hayırlı işler...
1 Adet PAKET 2 Reseller hizmeti satın alındı. Arkadaş gerçekten çok ilgili. Bana bir sürü tavsiyesi oldu ve uzun süreli çalışacağımızdan eminim.
Arkadaşlar çok hızlı ve özverili memnun kaldım ayrıca çok hesaplı, inşallah üzun süre çalışırız.
Şu anda 2. paketi aldim arkadaş cok ilgili cabucak halletti.. umarim uzun yillar calisiriz.
sipariş verildi, ilgisinden dolayı teşekkür ekstra hediyemizi de aldık :)
bol kazançlar
bol kazançlar
Hizmet satın alınmıştır. İlgi ve alakaları için kendilerine teşekkür ediyorum.
10 Class IP SEO RESELLER alindi tesekkurler ilginiz icin
1 adet reseller hosting alındı. sorularım için hızlı ve açıklamalı cevaplar verildi. Umarım uzun soluklu çalışmak dileği ile her iki taraf içinde hayırlı ve bereketli olmasını dilerim.
seo reseller alındı bir paket.
ilgili birisi , uzun süre çalışırız umarım
ilgili birisi , uzun süre çalışırız umarım
Paket 1 şipariş verildi ve anında onaylandı teşekkürler.
ödeme yapıldı hizmet alındı. Aşırı hızlılar umarım bundan sonra da böyle olur.
güvenli temiz bir arkadastır sükrübey anında cevap buluma sorun cözmede yardımlarını hiç esirgemedi daha ögrenecek sey cok arkadastan teşekkurler sükrübey
reseller için ödeme yapıldı.
reseller hesabı alındı Arkadaş ilgili ve yardımsever tşk ederim.
Reseller aldım.
Eski yavaş ve problemli resellerimden kurtuldum.
Hızlı ve ilgili bir satıcı teşekkürler.
Eski yavaş ve problemli resellerimden kurtuldum.
Hızlı ve ilgili bir satıcı teşekkürler.
Reseller satın aldım cok ilgili ve yardımcı olan bir firma
Paket 1 reseller alındı destek konusunda iyiler, devamını dilerim...
1 adet reseller satın alındı
1 adet reseller alınmıstır.
Arkadaş seri bir şekilde halletti işlemi çok teşekkür ediyorum.
Firma Siteme Sponsor oldunuz Hızlı güvenilir bir firma teşekkürler.
paket-3 reseller alındı iyi çalışmalar dilerim..
Paket 1 den 1 adet alındı cidden çok hızlı ve beklediğimden performanslı inşallah boyle gider.
3. paketten 1 adet alındı, ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.
Arkadaştan reseller hizmeti alındı. Siteleri taşıyıp hemen kurulum yapıldı. Şu an için sorun yok. Umarım sıkıntı olmadan çalışırız uzun süre.
Reseller hizmeti alındı. İletişim hızlı. Sunucuda hızlı görünüyor. Sıkıntısız uzun süre çalışırız umarım.
Reseller alinmistir.
hizmet alındı
1 adet sipariş verildi.
Bir adet sipariş geçildi aktif olmasını bekliyorum.
paket 1 alındı
sipariş geçtim ö.m. gönderiyorum. anında işlem, teşekkürler iyi çalışmalar...
1 adet sipariş verildi.
1 adet Paket 1 Reseller Hizmeti satın aldım. Gerçekten de ilgili bir satıcı. Kendisine teşekkür ederim. Henüz dnsi aktif hale getirmedim. DNS'ler aktif hale gelip, sitemizi de taşıyınca hız ve performans hakkında da bilgi vereceğim.
3. paketten 1 adet alındı, ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.