tamamen değişebilir ama reklam pazar payının bana göre yüzde 65-70 haber sitelerinde ama haber sitesi deyince akla büyük siteler geliyor ha diyeceksiniz sadece onlar mı var tabiki yok akşama kadar etiket kasarak tek parça izle full izle tekrarını izle tarzı haberler yapan haber sitelerin sadece ziyaret edilen sayfası ziyaret ediliyor onun dısında baska sayfalara gidipte aaaa bak haber okuyum demiyor haa bir de google news kayıtlıysa tamam surekli etiket kasmaya başlıyorlar bunu milliyet ve mynet çok yapıyor son zamanlarda radikal da başladı bugün zaten yapıyor bence ölü yatırım
Ölü yatırım ise sizce neler yapmalıyım,ne tür projelere yönelmeliyim hocam.Daha verimli olacak şekilde.
Ortalama bir script 1.000 TL
İyi bir editör ortalama: Aylık 1.000 TL
Ajans ortalama: Aylık 750 TL
Hosting: Aylık 75 TL
News Kaydı: 500 TL
Gelirine gelince bu giderleri çıkartabilmen için en kısa sürede News kaydı yapıp kabul görmüş olman gerek ki, onu da forumlarda garantisiyle soktuğunu söyleyen biri vardı.
Tüm bunları yaptıktan sonra yıllık ücreti hesapla. Eğer bu parayı çıkartabilirim diyorsan başla.
İyi bir editör ortalama: Aylık 1.000 TL
Ajans ortalama: Aylık 750 TL
Hosting: Aylık 75 TL
News Kaydı: 500 TL
Gelirine gelince bu giderleri çıkartabilmen için en kısa sürede News kaydı yapıp kabul görmüş olman gerek ki, onu da forumlarda garantisiyle soktuğunu söyleyen biri vardı.
Tüm bunları yaptıktan sonra yıllık ücreti hesapla. Eğer bu parayı çıkartabilirim diyorsan başla.
Hocam gerekli yatırımı yapıpta parayı öldürmek de istemiyorum bana geri dönüşü olacak bir yatırım olursa daha da iyi olur.Haber sitesi düşündüm ilk önce ama diğer gazete ve haber siteleri benim sitemi ezerler mi bilmiyorum.
sana bir pm gönderiyorum hocam
Bekliyorum