AzZA adlı üyeden alıntı

Ölü yatırım ise sizce neler yapmalıyım,ne tür projelere yönelmeliyim hocam.Daha verimli olacak şekilde.

Hocam gerekli yatırımı yapıpta parayı öldürmek de istemiyorum bana geri dönüşü olacak bir yatırım olursa daha da iyi olur.Haber sitesi düşündüm ilk önce ama diğer gazete ve haber siteleri benim sitemi ezerler mi bilmiyorum.

Bekliyorum

Sıfırdan haber sitesi kurmak şu an mantıklı değil. Yıllık 20 - 25 bin TL gibi rakamlara giderin olacak. Bunu karşılamak ve iyi bir yer elde etmek için bir sürü reklam giderin olacak. Tüm bunlardan sonra eğer domain premium değilse ve çok kaliteli bir ekibin yoksa yatırdığın parayı zaten çıkartman aylarını alacak.
En mantıklısı forumlarda dolaş biraz. PR değeri 2-3 olan, domain yaşı yine 2-3 ve üstü olan 5 ila 10 bin arası satıştaki News sitelerden temiz birini satın al. En azından başlangıç olarak hem giderin az olur hem de indeks almış bir siteyi işletmek daha kolay olur.
Haber sektörü şu an çok kötü durumda. Site satış bölümlerine bal forumlarda. En çok satılan siteler News kayıtlı haber siteleri. Çünkü herkes bir rüzgara kapılıp patır patır açtı ama işin o kadar kolay olmadığını gördü.
Zaten bu yıldan itibaren haber sitelerine ciddi bir filtre gelecek. Öyle her künye basıp da yazarlar alanı ekleyenler News kaydı alamayacak. Google artık kurumssallık istiyor.
Benim tavsiyem bu bahsettiğim meblağlara çıkamayacaksan boşuna paranı çöpe atma. Kosgeb'e başvur, alacağın krediye bütçeni ekle bir dükkan aç.